Eurocopa

De Wembley a Gelsenkirchen

Grup C. Anglaterra busca girar full de la dramàtica final perduda fa tres anys a casa seva en els fatídics penals contra Itàlia

Sèrbia Anglaterra

SÈRBIA:Vanja Milinkovic-Savic, Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic, Živkovic, Sergej Milinkovic-Savic, Lukic, Kostic, Tadic, Mitrovic i Vlahovic.ANGLATERRA:Pickford, Walker, Stones, Guehi, Trippier, Alexander-Arnold, Rice, Saka, Bellingham, Foden i Kane.ÀRBITRE:Daniele Orsato (Itàlia). El seu compatriota Massimiliano Irrati estarà en el VAR.ESTADI:Arena AufSchalke, a Gelsenkirchen (62.278 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 1).

Eslovènia Dinamarca

ESLÒVENIA:Oblak, Karnicnik, Brekalo, Bijol, Janza, Stojanovic, Elsnik, Gnezda Cerin, Mlakar, Sporar i Benjamin Sesko.DINAMARCA:Schmeichel, Andersen, Christensen, Vestergaard, Kristiansen, Hjulmand, Eriksen, Højbjerg, Bah, Højlund i Wind.ÀRBITRE:Sandro Schärer (Suïssa). El polonès Bartosz Frankowski l’acompanyarà en el VAR.ESTADI:Stuttgart Arena (60.469 espectadors).HORARI I TV:18 h (La 1).

Kane, 36 gols a la Bundesliga. Bellingham, 19 gols en el seu primer any a la lliga espanyola. Foden (19), Saka (16) i Palmer (22), 57 gols a la Premier entre tots tres. Els números il·lustren bé el potencial ofensiu de la subcampiona del 2021. Anglaterra debuta avui (21 h, La 1), a Gelsenkirchen, amb l’objectiu de conquerir el títol que Itàlia li va pispar fa tres anys en la tanda de penals a Wembley, a casa seva. La decepció va ser enorme. Rashford, Jadon Sancho i Saka van fallar el seu llançament. Southgate ha deixat ara sense Eurocopa els dos primers. També Grealish. Una llista amb sal i pebre. Sèrbia arriba al partit sense fer soroll. Un terç dels seus gols en la fase de classificació han estat de cap. El joc aeri de Sèrbia, la gran amenaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)