Eurocopa

França i Mbappé, a escena

Grup D. Els ‘bleus’, capitanejats per l’atacant del Real Madrid, comencen a caminar en el torneig en què són uns dels grans aspirants, contra Àustria

Àustria França

ÀUSTRIA:Pentz; Posch, Danso, Wöber, Mwene; Laimer, Seiwald; Grillitsh, Sabitzer, Baumgartner; i Gregoritsch.FRANÇA:Maignan; Kounde, Saliba, Upamecano, Theo Hernández; Kanté, Rabiot; Dembélé, Griezmann, Mbappé; i Thuram.ÀRBITRE:Jesús Gil Manzano (espanyol) amb Juan Martínez Munuera i Alejandro Hernández (espanyols) al VAR.ESTADI:Düsseldorf Arena (47. 000 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 1).

Avui (21 h) és el torn de França. El combinat bleu, un dels grans aspirants a aconseguir el títol continental, s’estrena en la competició contra Àustria, i ho farà amb el capità, Kylian Mbappé, sobre la gespa. L’estat físic del davanter del Real Madrid ha inquietat darrerament, després d’haver-se perdut diversos entrenaments els últims dies a causa d’un cop en un dels amistosos de preparació. Malgrat tot, el dorsal 10 hi serà segur, disposat a liderar la selecció entrenada per Didier Deschamps, que fa 12 anys que és en el càrrec i que, com Mbappé, té una espina amb l’Eurocopa, ja que en aquest trajecte han assolit mundial (2018) i la lliga de Nacions (2021), però no el màxim torneig europeu. Àustria, minvada per la baixa de David Alaba, és el primer escull.

Els jugadors francesos, contra l’extrema dreta

Després de la victòria del partit Rassemblement National, de Marine Le Pen, a França en les passades eleccions europees, el proper 30 de juny i 7 de juliol, en segona volta, hi ha eleccions legislatives a l’Estat francès i en el combinat bleu no hi són aliens. Darrerament, tant Marcus Thuram com Ousmane Dembélé s’hi han referit contundentment per demanar al poble francès que vagi a votar per evitar que governi l’extrema dreta. També Kylian Mbappé, ahir: “Sabem que els extrems són a les portes del nostre poder. Demano a tothom que vagi a votar, a prendre consciència de la situació. Espero que prenguem la bona decisió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)