Eurocopa

Bellingham estira d’Anglaterra contra Sèrbia (0-1)

Anglaterra ha començat l’Eurocopa guanyant, però no ha protagonitzat la posada en escena que s’esperava. I és que el conjunt entrenat per Gareth Southgate, farcit de talent, ha ofert una versió molt pobra contra Sèrbia, ala qual ha superat (0-1) amb molts de problemes i gràcies a la diana de Jude Bellingham. El migcampista del Real Madrid, que s’ha exhibit, ha estat del poc rescatable en els three lions, en què pràcticament tots els seus futbolistes que han de ser diferencials, han estat a un nivell molt per sota del què son. Kane i Foden han estat inèdits; Saka també ha participat poc; mentre que Trent Alexander-Arnold, lateral a qui Southgate posa en ocasions, com avui, al mig del camp, tampoc ha estat fi.

I això que han tingut els anglesos un inici prometedor, sotmetent a Sèrbia i arribant-li, fins al gol de Bellingham (13’). A partir d’aleshores, han fet un pas enrere i s’han dedicat a que passés ben poca cosa. I, gairebé els surt malament, perquè els serbis, en el tram final, han collat, encara que no han encertat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)