Eurocopa

França guanya (0-1), però tremola per Mbappé

França ha començat el seu camí en l’Eurocopa fent la feina i amb una actuació marca de la casa s’ha imposat (0-1) a Àustria. No enganya a ningú el conjunt orientat per Didier Deschamps, sòlid al darrera i punyent a dalt, una fórmula amb la qual s’ha convertit en una de les seleccions més potents del planeta, cosa que ha tornat a mostrar en l’estrena. Així, sense ser un brollador futbolístic, però exhibint superioritat en cada moment, l’equip bleu va fer-se amb l’enfrontament i, si hagués estat una mica més fi de cara a porteria –Mbappé, Griezmann, Thuram i Giroud han disposat de clares situacions–, no hagués acabat demanant l’hora, encara que tampoc ha patit en excés.

Només en el primer temps ha vist perillar el resultat, quan amb empat a zero, l’austríac Baumgartner ha tingut una ocasió diàfana que Maignan ha neutralitzat. A la jugada següent però, els bleu han respòs i Wöber (38’) intentant refusar una centrada de Mbappé, s’ha fet un autogol. N’han fet prou doncs amb aquesta diana el combinat francès que malgrat els tres punts, marxa amb inquietud. I és que Mbappé, capità i jugador més diferencial, ha rebut un cop al nas, que l’ha fet sagnar molt, no l’ha permès continuar i que no fa gens de bona pinta. A França, tothom pendent de l’evolució del futbolista que podria tenir el nas trencat, cosa la qual l’obligaria a passar pel quiròfan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)