Eurocopa

Portugal, al límit

Grup F. El combinat lusità remunta i s’imposa a la República Txeca amb un gol de Conceição (92’). Turquia supera Geòrgia

Portugal 2 República Txeca 1

PORTUGAL:Diogo Costa; Dalot (Gonçalo Inácio, 63’), Antonio Silva, Ruben Dias, Nuno Mendes (Pedro Neto, 90’); Cancelo (Semedo, 90’), Vitinha (Francisco Conceição, 90’), Bruno Fernandes; Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo i Rafael Leao (Diogo Jota, 63’).REPÚBLICA TXECA:Stanek; Coufal, Holes (Chory, 93’), Hranac, Krejci, Doudera; Sulc (Sevcik, 79’), Soucek, Provod (Barak, 79’); Kuchta (Lingr, 60’) i Schick (Chytil, 69’).GOLS:0-1 (62’) Provod. 1-1 (69’) Hranac (p.p). 2-1 (92’) Francisco Conceição. .ÀRBITRE:Marco Guida (italià).T.G.:a Rafael Leao i Francisco Conceição, de Portugal; a Schick, de la República Txeca.T.V.:cap.

Li va anar de ben poc, a Portugal, un dels grans aspirants al títol, de començar l’Eurocopa amb ensopegada. Al límit, va anar el combinat que entrena Robert Martínez, que després de 90 minuts d’embús i espessor contra la República Txeca en què va tocar poca cosa, va decidir treure per al temps afegit Pedro Neto i Francisco Conceição, i, quan només duien dos minuts a la gespa, van fabricar el gol del triomf, obra del fill de Sergio Conceição, l’exjugador i ara tècnic del Porto, on l’entrena.

Al conjunt lusità li va costar molt, doncs, imposar-se (2-1) a la República Txeca, que va endreçar-se bé, a prop de la seva àrea, esperant el moment. I aquest va arribar, a la segona meitat quan Provod (62’) va fer avançar els txecs. Portugal no se’n sortia, però una desafortunada acció entre el porter Stanek i Hranác (69’) va acabar en autogol del defensa, que tampoc va estar fi en la diana final de Conceição (92’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)