Eurocopa

Bèlgica i la fórmula del tres

Grup E. Un triomf belga deixaria el grup amb un quàdruple empat a 3 punts a falta d’una jornada. S’esperen canvis en l’onze de Tedesco

Bèlgica Romania

BÈLGICA:Casteels, Castagne, Faes, Vertonghen, Theate, Tielemans, Onana, De Bruyne, Doku, Lukaku i Bakayoko.ROMANIA:Nita, Ratiu, Dragusin, Rus, Bancu, Marius Marin, Razvan Marin, Stanciu, Man, Dragus i Mihaila.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (Polònia).ESTADI:Rhein Energie, de Colònia (50.076 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 1).

“Continuem sent amos del nostre destí i la classificació continua estant a les nostres mans. No vam tenir el debut desitjat, però cal ser positius i no dramatitzar. Som la millor selecció del grup.” Són paraules de Jan Vertonghen. Poc imaginava l’actual defensa de l’Anderlecht arribar a la segona jornada ja amb urgències. Bèlgica necessita llepar-se les ferides de la desfeta del debut i guanyar avui (21 h, La 1) contra Romania. Si ho fa, l’equip de Domenico Tedesco, Romania, Ucraïna i Eslovàquia arribaran a l’última jornada amb un quàdruple empat a 3 punts i tot per decidir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)