Eurocopa

Tots satisfets en l’Anglaterra- Eslovènia (0-0)

Anglaterra 0 Eslovènia 0

ANGLATERRA:Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier (Alexander-Arnold, 84’); Rice, Gallagher (Mainoo, 46’), Bellingham; Saka (Cole Palmer, 71’), Kane i Foden (Gordon, 89’).ESLOVÈNIA:Oblak; Karnicnik, Bijol, Drkusic, Janza (Balkovec, 91’); Stojanovic, Cerin, Elsnik, Mlakar (Stankovic, 86’); Sesko (Ilicic, 75’) i Sporar (Celar, 86’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Clement Turpin (francès).T.G.:a Trippier, Guéhi i Foden, d’Anglaterra; a Janza i Bijol, d’Eslovènia.T.V.:cap.

Anglaterra continua desprenen molt males sensacions. El combinat entrenat per Gareth Southgate s’ha tornat a encallar, ha ofert una versió descoratjadors sense generar res en atac i ha empatat (0-0) contra Eslovènia, un resultat que, no obstant, li ha servir per assolir l’objectiu de classificar-se com a primera de grup. Amb la llei de la mínim esforç han passat els anglesos que van guanyar de forma pírrica (1-0) en la primera jornada a Sèrbia i van empatar (1-1) en la segona amb Dinamarca.

Avui, tampoc ha estat el seu dia, però marxen satisfets amb el bitllet. Igual que Eslovènia, que amb el punt obtingut, i després d’un esforç defensiu de 90 minuts, també ha aconseguit passar als vuitens com a tercera de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)