Eurocopa

Anglaterra busca enlairar-se

Vuitens. La ‘three lions’, amb una sola victòria i només dos gols en tota la fase de grups, ha de fer un salt endavant contra Eslovàquia

Anglaterra Eslovàquia

ANGLATERRA:Pickford, Walker, Stones, Guéhi, Trippier, Mainoo, Rice, Saka, Bellingham, Foden i Kane.ESLOVÀQUIA:Dúbravka, Pekarík, Vavro, Škriniar, Hancko, Kucka, Lobotka, Duda, Schranz, Strelec i Haraslín.ÀRBITRE:Umut Meler (Turquia).ESTADI:Arena AufSchalke, a Gelsenkirchen (62.278 espectadors).HORARI I TV:18 h (La 1).

Phil Foden is back. El crac del Manchester City, després del seu viatge llampec a Anglaterra, torna a estar en mode Eurocopa. Accedir als quarts seria el millor regal per celebrar el naixement del seu tercer fill i és alhora el gran objectiu de la subcampiona del 2021. Anglaterra se la juga avui a Gelsenkirchen contra Eslovàquia (18 h).

Anglaterra arriba al partit en un context de desamor. Va guanyar el primer partit contra Sèrbia amb un gol de Bellingham, però des d’aleshores no ha tornat a vèncer. Els empats contra Dinamarca i Eslovènia li van permetre accedir als vuitens com a primera de grup, però les crítiques a Gareth Southgate i al joc de l’equip han estat el pa de cada dia en els tabloides britànics. Dos gols en tota la fase de grups i poc més. Números extremadament discrets per a una selecció amb un enorme potencial ofensiu. Noms com Palmer i Mainoo esperen el seu torn.

Rice i Trippier s’han entrenat amb normalitat en les dues últimes sessions. No hi ha sancionats en cap dels dos equips. Sí que hi ha advertits: Foden, Gallagher, Trippier i Guéhi; Duda i Schranz. Eslovàquia mai ha jugat uns quarts. Francesco Calzona busca la sorpresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)