Territorial

L’Hotel TorreMirona es consolida com a destí de referència en la pretemporada

L’Hotel TorreMirona Golf & Spa de Navata es prepara per acollir una quantitat rècord d’equips esportius durant aquest estiu. Clubs de futbol de renom com l’Espanyol, el Queens Park Rangers, el Girondins de Bordeus, el Tolosa, el Birmingham femení i l’Al-Ittihad femení han triat aquest complex empordanès per a les seves estades de pretemporada.

Aquest any, el complex ha renovat la gespa del seu camp de futbol, adaptant-la millor al clima local i reduint la necessitat d’aigua, fet que permet un ús més intensiu del terreny de joc. Aquesta millora ha estat clau per atraure una quantitat tan elevada d’equips en un període tan curt.

Entre els esdeveniments destacats, l’Espanyol, que recentment ha retornat a primera divisió, disputarà un partit amistós a porta tancada contra el Girona el 27 de juliol. El Girona, que debutarà a la Champions aquesta temporada, també jugarà contra el Tolosa el 31 de juliol, en un partit que també serà sense públic.

El Queens Park Rangers va ser el primer a arribar a TorreMirona l’1 de juliol, amb una estada que s’allargarà fins el 12 de juliol. El seguiran el Girondins de Bordeus a partir del 15 de juliol i l’Espanyol del 24 al 30 de juliol. Posteriorment, el Birmingham City femení i l’Al-Ittihad femení completaran el calendari d’estades esportives.

Andreu Viladevall, director de l’Hotel TorreMirona Golf & Spa, destaca que “mai abans havíem tingut una concentració tan alta d’equips en tan pocs dies. Això demostra la nostra consolidació com a referència en el sector esportiu”. Viladevall també subratlla els esforços continuats per millorar les instal·lacions i adaptar-les a les necessitats dels equips professionals.

Aquest complex, que històricament ha allotjat clubs de futbol de tot el món, ofereix instal·lacions de primer nivell que inclouen un camp de futbol de gespa natural, menjadors privats, sales de massatges, diverses sales de reunions, piscines, un centre esportiu i un spa. A més, compta amb un apart-hotel que proporciona allotjament addicional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)