Més futbol

No hi ha qui l’aturi

Futbol. Una actuació estel·lar de Fermín, amb doblet inclòs, permet a Espanya superar el Japó i passar a les semifinals dels Jocs, on espera el Marroc

Japó 0 Espanya 3

JAPÓ:Kokubo; Sekine, Takai, Kimura, Ohata; Yamamoto (Araki, 84’), Fujita, Mito (Uenaka, 74’); Yamada (Fujio, 46’), Hosoya, Saito (Sato, 67’).ESPANYA:Tenas; Pubill, Eric Garcia, Cubarsí, Miranda; Barrios, Baena (Bernabé, 70’), Fermín (Diego López, 84’); Oroz (Turrientes, 84’), Sergio Gómez (Miguel, 88’) i Abel Ruiz (Samu, 88’).GOLS:0-1 (11’) Fermín. 0-2 (73’) Fermín. 0-3 (86’) Abel Ruiz.ÀRBITRE:Dahane Beida.T.G.:al nipó Yamamoto; i als espanyols Eric, Baena i Fermín.

Fermín vol la medalla olímpica. I sembla que no es conforma amb qualsevol, vol l’or. Té entre cella i cella posar la cirereta a una primera temporada a l’elit excepcional. Ahir ho va tornar a demostrar als quarts de final contra el Japó, amb una actuació individual pràcticament immaculada i arrodonida amb dos gols espectaculars.

El futbolista del Barça va ser el líder de la selecció espanyola, entrenada per Santi Denia. Va obrir la llauna en els primers minuts aprofitant una pilota que li va caure a la frontal de l’àrea per, amb la cama esquerra, deixar anar una fuetada imparable per al porter nipó.

El Japó va anar de menys a més i es va apropar a l’empat durant el primer temps. De fet, el va trobar abans del descans en un molt bon moviment de Hosoya davant un Cubarsí poc contundent. Però el VAR va acabar anul·lant la diana per un fora de joc mil·limètric.

Es va salvar Espanya, que va sortir molt millor a la segona meitat. Fermín va continuar deixant detalls sublims. A més de la pressió i el desgast sense pilota, sempre innegociable, va aparèixer en el joc interior rebent i girant-se, conduint per superar rivals i deixant últimes passades. Però, a tot això, hi suma un colpeig de pilota sensacional. No en va tenir prou amb el primer amb la cama menys hàbil, va controlar a la frontal per inventar-se una canonada amb la dreta sense deixar-la caure i marcar el segon per sentenciar el partit. Abel Ruiz, davanter del Girona, va anotar el tercer i definitiu.

Cap a semifinals, on ja espera el Marroc, una altra de les candidates amb jugadors contrastats molt endollats. Es jugarà dilluns a les 18 h a Marsella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)