3a divisió FEF

El Peralada comença un nou cicle

3a divisió FEF. L’equip que seguirà dirigint Àlex Marsal afronta un nou curs amb molts canvis en la plantilla

Aquest cap de setmana arranca la 3a divisió FEF i amb ella, comencen la temporada els tres equips gironins que hi militaran aquest any: Peralada, l’Escala i Girona B. Els xampanyers, repeteixen en la categoria i segons explica el seu capità, Sergi Romero, serà un any de canvis. “El club està en un canvi de cicle al primer equip. Molta gent que feia molts anys que estava a la casa ha decidit marxar per uns motius o per uns altres. I això ha fet que el club hagi apostat per gent jove de la província que són jugadors amb molta gana i motivació de continuar avançant.”

Els altempordanesos, que seguiran sota les ordres d’Àlex Marsal per segon curs, han tingut fins a 13 baixes amb noms que van ser importants la temporada passada com el porter titular Jonathan Morilla o titulars indiscutibles com Ferran López, cinc d’ells per marxar a l’altre club altempordanès: l’Escala. Tot i això, s’han quedat alguns puntals com el capità Romero, Alan Baró, Carles Gallardo, Llorenç Busquets o Santi Varese. I per descomptat s’han reforçat amb noves altes, i com explica el capità xampanyer, han apostat pel talent jove i molts d’ells de la província com Guillem Falgueras, Robert Lungu o Aleix Grabulosa.

El 30 de juliol els verds-i-blancs van començar a fer rodar la pilota amb els primers entrenaments de pretemporada. I durant aquest mes d’agost han disputat fins a 4 partits, sumant tres victòries i un empat.

El capità xampanyer Sergi Romero té clar l’objectiu per aquesta nova temporada a 3a: “El primer objectiu que hem de tenir és fer-nos forts a casa i que la gent senti que el primer equip és seu”. El curs passat el Peralada va acabar com a 14è classificats després d’un final de temporada marcat pel mal estat del camp, ja que no podien regar per la sequera, i per una mala ratxa en els últims 6 partits (2 empats i 4 derrotes). Tot i això, en una competició tan ajustada com la del curs passat van tenir opcions d’entrar a promoció d’ascens fins a la jornada 31 de 34. I en les últimes, en canvi, van patir per no baixar. Els homes d’Àlex Marsal van aconseguir salvar-se i aquest curs posaran la primera pedra del camí a casa. Els altempordanesos rebran el Girona B diumenge 8 de setembre a les sis de la tarda al Municipal de Peralada, ara ja en òptimes condicions.

Porters
Lluc Ferrer (2a)
Aitor Mujika (Terrassa)
Defenses
Sergi Romero (6a)
Carles Gallardo (3a)
Alan Baró (4a)
Santi Varese (2a)
Robert Lungu (Palamós)
Guillem Falgueras (Palamós)
Migcampistes
Dani Gómez (3a)
Iván Amoedo (L’Escal)a
Adrià Ramírez (L’Escala)
Pol Blay (Figueres)
Aleix Grabulosa (P.Mafumet)
Davanters
Gerard Caixàs (2a)
Llorenç Busquets (4a)
Khalid Noureddine (Figueres)
Arnau Teixidor (Figueres)
Aliou Traore (FE Grama)
Bamta Bande (Lloret)
Baixes
Lluís Micaló (retirat)
Pol Marí (Sabadell B)
Iker Vázquez (Palamós)
Jona Morilla (L’Escala)
Marc Gelmà (L’Escala)
Adrià Méndez (L’Escala)
Marc Padilla (L’Escala)
Ferran López (L’Escala)
Pol Gómez (Lloret)
Jandro Sánchez (FE Grama)
Pol Cuatrecases (Cerdanyola)
Pere Espuña (Figueres)
Marc Medina (Figueres)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)