Més futbol

Soteras, líder d’emergència

Federació. El màxim responsable del futbol català presidirà temporalment la federació espanyola encapçalant la comissió gestora

Joan Soteras, actual president de la Federació Catalana de Futbol, va ser escollit ahir president de la comissió gestora de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). El màxim responsable del futbol català liderarà temporalment l’RFEF fins que la comissió electoral nomeni Yaye García Chaves presidenta electa de l’RFEF.

L’extremenya va ser l’única candidata que va aconseguir presentar els avals suficients (88 en total) per aspirar a la presidència. La previsió és que Yaye, vicepresidenta de la darrera junta directiva, pugui ser nomenada presidenta el 27 de setembre. Malgrat això, en el procés hi ha hagut alguna impugnació que podria provocar que s’allargués. Fins aleshores, Soteras compaginarà el càrrec de president de la federació catalana i de la comissió gestora de l’espanyola. Tot plegat després que el Tribunal Administratiu de l’Esport decidís inhabilitar fa un parell de mesos el fins ara president de la federació espanyola, Pedro Rocha.

‘YAYE’ GARCÍA

La vicepresidenta de la darrera junta serà la primera dona que liderarà l’RFEF
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)