Experts en remuntades

3a divisió FEF. L’Escala va signar ahir la segona victòria consecutiva, amb remuntada inclosa al Nou Miramar, i es va imposar al Tona, fins llavors líder

L’Escala 2 Tona 1

L’ESCALA:Jonatan, Borra., Mballow (Ferran, 69’), Oliver, Marc Gelmà (G. Pouget, 69’), Mendéz, Montoya, Josu (Marco Gil, 50’), Martí Alonso (Padilla, 50’), Charreh i M. Pouget (Cabral, 69’).TONA:Aroca, Dan Coll, Genero (Bernat, 46’), Marc, Aparicio, Escarrabill (Ribelles, 46’), Morer, Eric, Ribeiro (Camaño, 76’), Roquet (Sánchez, 65’) i Salarich.GOLS:0-1 (14’) Pau Morer. 1-1 (36’), Martí Alonso de penal, 2-1 (39’) Martí Alonso.ÀRBITRE:Martin Varas.T.G.:Al local M. Pouget i als visitants Escarrabill i doble a Ribelles.T.V.:Cap.

El conjunt anxovenc va tornar a remuntar. Els de Raúl Paje encadenen dos caps de setmana no només guanyant, sinó també remuntant. Ahir van batre el Tona, fins llavors líder i invicte, i van escalar fins a la tercera posició de la taula.

Després d’uns primers minuts d’igualtat al Nou Miramar, sense grans ocasions per a cap dels dos conjunts, va arribar el primer gol del partit. Els visitants van obrir la llauna amb un xut encreuat de Pau Morer (13’). L’Escala, però, va reaccionar ràpid, i minuts després va tenir una gran ocasió que no va finalitzar amb prou contundència. I durant uns minuts el partit es va instal·lar al mig del camp. En el minut 30, però, l’àrbitre va xiular un penal a favor dels anxovencs i Martí Alonso, que va ser l’encarregat d’executar-lo, no va tremolar i va empatar el partit (35’). Els de Raúl Paje començaven una nova remuntada, i no els valia marxar als vestidors empatant. Abans del descans, un altre cop Martí Alonso va enviar la pilota al fons de la porteria i el resultat ja no es va moure d’aquí.

Després de la represa, el Tona va estar a punt de fer el segon tot just començar amb una bona ocasió de Flavio. Els locals també en van tenir per ampliar distàncies, però els osonencs, més necessitats, van pressionar més. Tot i això, no van capgirar el resultat i els locals encadenaven el segon triomf consecutiu i trencaven la ratxa del Tona, que fins aleshores ho havia guanyat tot.