El Peralada s’imposa al Reus Reddis i continua invicte (0-1)

El conjunt dirigit per Àlex Marsal venç al Baix Camp gràcies a un gol de Caixàs a la segona meitat, obté el primer triomf del curs i encara no coneix la derrota

El Peralada s’imposa a domicili al Reus Reddis gràcies a un gol de Gerard Caixàs a la segona meitat (0-1), suma el primer triomf del curs a 3a FEF i, amb els tres empats que encadenava, s’enfila fins als sis punts i continua sense conèixer la derrota.

Els de l’Alt Empordà han tingut un ensurt només començar el partit, quan Joan Torrents ha driblat i ha deixat enrere Mújica i ha rematat a porteria buida, però Adrià Ramírez ha intervingut providencialment per interceptar la pilota i rebutjar el perill (2’). Després d’un inici amb dubtes, el porter de l’equip xampanyer s’ha anat entonant i ha blocat les rematades de Torrents (14’) i Ricardo Vaz (16’) des de dins l’àrea. Minuts més tard, però, no ha arribat a aturar el xut creuat de Torrents, el futbolista més participatiu i destacat dels locals, que ha sortit fregant el pal (20’). Abans del descans, els reusencs han tingut una nova oportunitat amb un cop de cap d’Andy Alarcón que ha sortit per sobre del travesser (34’).

En una segona part més ensopida i amb menys ocasions, el conjunt dirigit per Àlex Marsal, que ha anat de menys a més, s’ha avançat un cop superada l’hora de joc gràcies a una combinació entre dos futbolistes que tan sols feia dos minuts que havien ingressat al terreny de joc. Aliou Traoré ha assistit Caixàs (0-1, 61’), que ha estat l’autor de l’únic gol del partit. Ja en el temps afegit, el Reus Reddis ha estat ben a prop d’empatar, però la pilota ha impactat al travesser.