2a divisió FEF

L’Olot ja en té sis

2a divisió FEF. Els homes de Dólera van firmar la segona victòria consecutiva al municipal de Sant Rafel

SD Eivissa 0 Olot 1

SD EIVISSA:Edu Frías, Fran Núñez (Simón Lecea, 46’), Inglada, Caturla (Bengoetxea, 46’), Cruz, Villar, Ramon (Juanca, 70’), Pochettino (Luis Pérez, 70’), Mario Riquelme, Onofre i Toni Penyafort (Navalón, 46’).OLOT:Pol Ballesté, Yaya Sidibé, Uri Ayala, Barnils, De Marco, Pau Salvans (Gonpi, 85’), Pau Juvanteny (Albert Torras, 76’), Terma, Pedro Del Campo, Chema Moreno i Marc Mas.GOLS:0-1 (33) Pau Salvans.ÀRBITRE:Muñoz Moreno.T.G.:Al local Gonpi i als visitants Lecea i Vilar.T.V.:Cap.

Ja són aquí. Els olotins van tornar a guanyar per la mínima, aquest cop al seu camp a l’Eivissa. Gràcies a un golàs de Pau Salvans, els de Dólera es van endur el primers tres punts a domicili i el segon triomf consecutiu. Després de sumar els primers tres punts el cap de setmana passat, els olotins en volien més i així ho van demostrar des del minut zero de partit al municipal de Sant Rafel. Només començar, Chema va tenir una primera ocasió que va aturar Edu Frías sota pals. Els de la Garrotxa van començat amb ritme, ben col·locats i amb les idees clares i van tenir un parell d’ocasions de Marc Mas i una més de Jaume Villar per inaugurar el marcador en els primers 20 minuts. Finalment, però, va arribar el gol firmat per Pau Salvans. El de Gualba la va controlar i, girant-se davant la defensa, la va enviar a l’escaire amb la dreta (35’). El número 1 va pujar al caseller electrònic de l’equip visitant i així es va quedar fins al descans. Després de la represa, els eivissencs van fer un triple canvi per mirar de sacsejar el partit, però ja no hi va haver manera. Els garrotxins van resistir fins al final i encara van tenir un parell d’ocasions de Marc Mas per ampliar distàncies. El partit es va allargar fins al 95’ i, tot i el patiment de guanyar per la mínima, el marcador ja no es va moure. Així, els olotins ja sumen sis punts que els donen una mica d’aire en la classificació i, sobretot, una embranzida anímica per seguir endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)