Copa

Al Vic li cau la grossa: l’Atlético, rival a la copa

San Tirso-Espanyol, Extremadura-Girona i l’Hospitalet-Saragossa, Sant Andreu-Mirandés i Badalona Futur-Osca, Europa-Albacete, Olot-Còrdova, CD Eivissa-Nàstic i Lleida-Barakaldo, els altres enfrontaments per la 1a eliminatòria

Aquest migdia s’està celebrant el sorteig de la 1a eliminatòria de la copa 2024/25, en què hi haurà deu representants catalans, ja que l’onzè que participa en la competició, el Barça, no començarà a competir fins més endavant per participar en la supercopa. Aquesta 1a eliminatòria la disputaran 110 equips entre el 29 i el 31 d’octubre i es jugarà a partit únic al camp de l’equip d’inferior categoria com és habitual en els darrers anys. El Barça, el Madrid, l’Athletic, el Mallorca i el Deportivo són els equips exempts.

L’equip que estava més pendent de conèixer el seu rival era el Vic, el més modest dels catalans que tenia assegurat rebre un equip de primera a l’estadi Hipòlit Planas després de guanyar ahir 4-0 a l’Sporting Maó en l’eliminatòria prèvia. Els vigatans han tingut el premi gros, i és que el seu rival serà l’Atlético, el rival més atractiu de tots els que li podia tocar.

Per la seva part, l’Espanyol s’enfrontarà al San Tirso de la regional gallega i el Girona a l’Extremadura de 3a divisió FEF. L’Hospitalet tenia una petita oportunitat d’enfrontar-se a un equip de primera, però finalment rebrà la visita del Saragossa de 2a divisió A. També jugaran contra equips de la categoria de plata el Sant Andreu, el Badalona Futur, l’Olot i l’Europa, que rebran les visites del Mirandés, l’Osca, el Còrdova i l’Albacete, respectivament. Per últim, el Lleida rebrà la visita del Barakaldo de 1a divisió FEF, mentre que el Nàstic visitarà el camp del CD Eivissa de 2a divisió FEF.

VIC-Atlético
San Tirso-ESPANYOL
Extremadura-GIRONA
L’HOSPITALET-Saragossa
SANT ANDREU-Mirandés
BADALONA FUTUR-Osca
EUROPA-Albacete
OLOT-Còrdova
LLEIDA-Barakaldo
CD Eivissa-NÀSTIC
Equips pendents:
Nàstic Lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)