1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

EUROMAT L'ESTARTIT

Bona imatge de l'Estartit tot i la derrota

Perdre al camp de l'Espanyol entrava en tota lògica, però l'Euoromat l'Estartit com a mínim en va sortir amb una bona imatge. Després de rebre cinc gols en els dos anteriors partits, les jugadores de Rafa Gil van plantar cara al líder i van estar a punt d'avançar-se en el marcador. Entre Maribel i Tània van tenir la primera bona ocasió (8') i un altre cop Maribel, sola davant la portera Alba, va tenir a prop el gol (16'). L'Espanyol va anar imposant el seu ritme de toc, però l'Estartit va estar ben posat i li va plantejar dificultats. L'1-0 va arribar en una acció personal de Vero i, encara abans del descans, Kenti va marcar de cap el segon.

Amb el 2-0, l'Estartit va fer treballar la seva exportera Alba, amb una doble ocasió de Gore i Maribel (63'). Però va ser l'Espanyol el que va fer dos gols més. En l'acció del quart, Esther, que va tenir una bona actuació, es va lesionar.

ESPANYOL
4
0
ESPANYOL:
Alba, Ane, Kenti, Torrejón (Gimbert, 68'), Lara, Willy (Alèxia, 75'), Sònia, Massaguer (Monforte, 55'), Mérida, Alba Pomares i Vero (Vilanova, 75').
EUROMAT L'ESTARTIT:
Esther (Elena, 78'), Vane, Anna Martí (Sílvia, 65'), Lídia, Meri, Stefi, Maribel, Gio, Tània, Anna Servià i Gore.
GOLS:
1-0 (31') Vero. 2-0 (40') Kenti. 3-0 (65') Vero. 4-0 (75') Willy.