1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

El Sant Gabriel guanya el Nàstic amb dos gols de Cubí i s'assegura el tercer lloc

El Sant Gabriel venç el Nàstic i certifica una tercera plaça d'or

Les tarragonines continuen demostrant problemes amb el gol

El Sant Gabriel va assegurar-se ahir la tercera posició vencent el Nàstic (0-2) i es manté amb possibilitats de classificar-se per a la segona fase que possibilita lluitar pel títol estatal.

La victòria dels visitants es va forjar en els últims quinze minuts de partit amb una inspiradíssima Marta Cubí que va desequilibrar la balança. El Nàstic, per la seva banda, es va quedar novament a les portes de la victòria i va veure com se li escapava el partit en el tram final. Fins llavors, l'equip que entrena Ivet Martínez va mostrar capacitat de concentració i va disposar de diverses accions clares de perill. Les visitants, però, van materialitzar les ocasions de gol que van tenir i van segellar una important victòria en la segona meitat. La gran protagonista del partit, Marta Cubí, va donar la victòria en el tram final amb dos gols (76' i 83') de mèrit.

Ara el Sant Gabriel ha de guanyar la pròxima jornada l'Espanyol, i esperar que el Barça no sumi en els dos partits que li queden, si vol classificar-se directament per a la segona fase. Si el Barça guanya el Nàstic o el Collera, el Sant Gabriel es jugarà la classificació contra un tercer d'un altre grup.

NÀSTIC
0
SANT GABRIEL
2
NÀSTIC:
Llevat, Vernet, Peña, Galliano, Patri, Martínez (Llop, 68'), Ventura (Muriana, 85'), Aznar i Pifarré (Aída, 57').
SANT GABRIEL:
Pallaral, Morena, Rocío, Garcia (Olga, 64'), Gaudet, Guàrdia (Ruano, 69'), Cubí, Gimeno (Mena, 46'), Júlia, Villagrosa i Rolo.
GOLS:
0-1 (76') Cubí. 0-2 (83') Cubí.
ÀRBITRE:
Oliva Bueno.
T.G.:
A les locals Peña, Martínez i Llop, i a la visitant Rocío.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)