Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

El Nàstic té definides les prioritats per al mercat d'hivern

Un davanter, un mitja punta i, si es pot, un mig centre creatiu, són els reforços que busca el Nàstic

El club espera tancar-los al més aviat possible i reconeix l'interès per Iván Alonso i Víctor Casadesús

Lluís Fàbregas
DIRECTOR GENERAL DEL NÀSTIC
«El temor que no hi hagi una reacció fa que haguem de fer l'esforç que calgui per complementar l'equip»
«El consell assumirà el desfasament que hi pugui haver en el pressupost, ja que no es preveia fitxar ningú»
«Confiem tancar les operacions aviat i que, fins i tot, puguin jugar a Sevilla»

Ja és oficial que el Nàstic fitxarà en aquest mercat d'hivern. Ja era un secret de domini públic des de fa setmanes, però després de la reunió que ha mantingut aquesta setmana la comissió esportiva –dimarts hi va haver una trobada entre el president, José María Fernández; el director general, Lluís Fàbregas; els consellers Jordi Virgili i Antonio García; el director esportiu, Josep Maria Nogués, i l'adjunt a la secretaria tècnica Jesús Mari Serrano–, el club ja ha donat llum verd a reforçar-se amb un davanter, un mitja punta i, si es pot, un mig centre creatiu. «El temor que no hi hagi cap reacció ha provocat que haguem de fer l'esforç que calgui per complementar la plantilla», assegura el director general, Lluís Fàbregas, que afegeix que «serà el consell el que assumeixi el desfasament que hi pugui haver respecte al pressupost marcat, ja que no es preveia fitxar ningú».

El Nàstic no se la vol jugar i per això buscarà reforçar-se amb un davanter que asseguri gols i tingui experiència, fins i tot a primera divisió. Fàbregas va explicar que el club treballa amb «tres o quatre opcions» i alhora va reconèixer l'interès per obtenir la cessió del jugador del Mallorca Víctor Casadesús, que ja va vestir la samarreta grana fa dues temporades –va fer 14 gols– o del punta uruguaià de l'Espanyol Iván Alonso. Cap dels dos estan jugant gaire amb els seus respectius equips –el mallorquí ha disputat vuit partits de lliga i no ha fet cap gol, i el blanc-i-blau ha jugat cinc partits i només un de titular– i per això no tancarien del tot la porta a jugar en una categoria per sota. El Nàstic ja s'ha posat en contacte amb Víctor, que no descartaria tornar a Tarragona, on va viure la millor temporada de la seva carrera esportiva. Pel que fa a Iván Alonso, l'Espanyol li busca una sortida, així com a Coro, que tampoc té la confiança de Pochettino. El Nàstic, però, no és l'únic equip de segona A que vol reforçar-se amb aquest tipus de jugadors i haurà d'intensificar les negociacions si vol tenir èxit. De fet, Fàbregas no descarta que «aquesta mateixa setmana es pugui tancar algun reforç i que, fins i tot, pugui debutar en el pròxim partit, al camp del Betis».

Pel que fa a la recerca d'un mitja punta i un mig centre creatiu, el club grana també espera trobar un home amb experiència contrastada, tot i que no descarta acabar reforçant-se amb algun jugador jove i de qualitat que podria arribar, també, en forma de cessió, d'algun equip de primera divisió. En aquest sentit, han sonat noms com ara el del mitja punta del València Mestalla Isco (18 anys), que ja ha debutat en el primer equip i ha fet nou gols a segona B, en què el filial valencianista és el líder, o el del filial del Getafe Adrián Sardinero (20 anys), que també ja sap què és jugar a primera.

Oliva, conscient que no serà fàcil reforçar l'atac

X.S.

Informat de les negociacions per la comissió esportiva, el tècnic del Nàstic Joan Carles Oliva és conscient que «les posicions ofensives són sempre les més complicades de reforçar, i més en el mercat d'hivern». Per aquest motiu i fins que el club no tanqui cap fitxatge, l'entrenador lleidatà prefereix no fer-se il·lusions amb alguns dels noms que estan sonant i centrar-se a intentar remuntar la situació de l'equip, de moment, amb el que té ja que «el grup és qui ha de treure el Nàstic d'aquí».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)