Girona

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Tortolero supera la prova i fa el pas inicial per estalviar feina al Girona en el mercat

Vuit mesos després del seu anterior partit, el central no va notar cap molèstia al genoll

Dani Tortolero
DEFENSA DEL GIRONA
«Són molts mesos esperant aquest moment. Estic content i orgullós pel treball fet. Llàstima de l'empat»
«No he tingut cap molèstia ni m'ha fet por cap acció. M'havia preparat bé i he sortit molt mentalitzat»
«L'equip ha estat gairebé perfecte en totes les línies. Ho hem fet tot per guanyar, però ells tenen gent a dalt que fent poc perill poden marcar»
Migue González
DEFENSA DEL GIRONA
«S'està demostrant que, jugui qui jugui, tothom està compromès amb l'objectiu, la idea de l'equip»
«Feia temps que no jugava de lateral i el canvi es nota, però m'he trobat força bé»
«Els resultats arribaran. Seria més preocupant si les sensacions fossin diferents»
Jose Martínez
DEFENSA DEL GIRONA
«No sabia que jugaria, però m'entrenava al màxim perquè el lloc s'ha de guanyar, i el mister m'ha donat confiança»
«Treballant bé cada dia, pot jugar qualsevol company»

El mercat d'hivern s'obre avui i els equips de primera i segonaA que ja han fitxat però que van jugar ahir no van poder estrenar els seus reforços. El Girona, sense haver fet encara cap moviment, sí que estava molt pendent de l'últim jugador del primer equip que encara no havia debutat. L'evolució de Dani Tortolero, recuperat d'una lesió al genoll dret, determinarà si el club fa un fitxatge més, segons va anunciar el director general esportiu. El primer pas per estalviar el reforç el va fer ahir el central, que va jugar els 90 minuts i no va haver de pensar en la lesió.

«En cap moment m'he notat fatigat. El genoll ha respòs molt bé», va comentar Tortolero, que feia «molts mesos» que esperava tornar a jugar un partit oficial. L'anterior havia estat fa vuit mesos, l'1 de maig del 2010, contra el Còrdova (2-1). Des de fa més d'un mes, l'exjugador del Nàstic s'entrenava amb regularitat, sense haver de frenar. Per Nadal, el d'Esplugues va tenir menys vacances que els seus companys. I ahir, Agné el va alinear d'inici, en una línia defensiva amb tres dretans més (Jose, Serra i Migue).

Tranquils al darrere fins que a partir de l'1-0 el Cartagena es va abocar a l'atac, Tortolero i Serra –no havien jugat mai junts en partit de lliga– estaven ben col·locats i tallaven, amb el peu o el cap, les poques arribades a l'àrea dels visitants. També s'incorporaven a l'atac, juntament amb Migue, en els córners i les faltes penjades a l'olla. Tortolero també es va atrevir a fer un desplaçament llarg de mèrit, i no li va fer por anar al tall quan va caldre. «Han sortit les coses bé. Llàstima del resultat», va reconèixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)