2a divisió A

J. Ignacio Martínez

Tècnic del Cartagena

«Ens han superat en oportunitats clares»

«Quan ens han donat una injecció letal, hem reaccionat molt bé»

El tècnic del Cartagena, Juan Ignacio Martínez, va donar per bo l'empat i va felicitar el Girona perquè havia fet «un molt bon partit». Martínez, conegut a Cartagena com a JIM, va destacar que l'equip d'Agné els havia superat «en minuts de joc i ocasions clares». L'extècnic de l'Albacete va reconèixer que l'1-0 els havia fet suïcidar-se, esportivament parlant: «Si se'm permet, quan ens han donat una injecció letal [l'1-0] hem reaccionar de manera fenomenal i, de manera heroica, hem creat ocasions.»

Acompanyat a la sala de premsa del delegat, Pedro Arango; Martínez va valorar que, abans de l'1-1, el Girona hauria pogut marcar el 2-0. Va dir que el partit va embogir amb l'1-0 «en uns moments en què de veritat el futbol no té explicació». El tècnic murcià va felicitar Agné i va valorar que el seu equip ja fa sis partits que no perd (14 punts de 18).


EL TRAM FINAL

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)