Girona

2a DIVISIÓ A

Ofereixen Sunny, sense fitxa, al València

L'intermediari del doble pivot, amb contracte fins al 2014, és el pare de Juan Mata

El nigerià amb passaport espanyol Stephen Sunday, Sunny, ha estat ofert al Girona per mitjà de Juan Manuel Mata, l'intermediari del jugador i que també és el pare de l'internacional del València Juan Mata. Sunny, de 22 anys, té 70 partits d'experiència a segona A (63 amb el Poli Ejido els cursos 2005/2006 i 2006/2007, i 7 la temporada passada amb el Betis, amb el qual va jugar com a cedit). Aquest estiu va tornar al València, però ha quedat sense dorsal perquè Unai Emery no hi compta. Amb una fitxa alta i tres anys més de contracte (fins al 2014), el València fa mesos que se'l vol treure de sobre.

Juan Manuel Mata ha contactat diverses vegades amb el màxim accionista del Girona, Josep Delgado, per avançar en l'operació. Malgrat tot, aquest doble pivot no encaixa en el perfil que vol el cos tècnic, que reclama jugadors amb prou rodatge (Sunny ni tan sols s'entrena amb la plantilla del València) i que puguin entrar de manera immediata en la dinàmica de l'equip. El Girona té previst fer dos o tres fitxatges aquest mes de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)