Nàstic

El Nàstic fa oficials les incorporacions de Viguera i Bergantiños

Els dos jugadors grana ja es van entrenar ahir i aquest migdia seran presentats

El Nàstic va fer oficials ahir les incorporacions del davanter de 23 anys Borja Viguera, cedit per la Real Sociedad, i del mig centre de 25 anys Álex Bergantiños, provinent del Granada i cedit pel Deportivo. Els dos futbolistes van passar ahir de manera satisfactòria la revisió mèdica –Viguera al matí i Bergantiños a la tarda–, tot seguit van signar el contracte que els lliga al Nàstic fins al 30 de juny i ja es van exercitar en l'entrenament d'ahir a la tarda. Viguera ho va fer amb la resta de l'equip al terreny de joc annex –va fer algun gol en el partidet–, mentre que Bergantiños només va córrer una estona al Nou Estadi acompanyat del tècnic Xavi Bartolo, ja que s'havia passat el matí a la carretera. Els dos jugadors seran presentats després de l'entrenament d'avui, cap al migdia.

Borja Viguera només ha participat en cinc partits aquesta temporada en la Real Sociedad a primera divisió, mentre que Álex Bergantiños va començar jugant bastant amb el Granada, tot i que ara feia deu partits que no entrava en l'equip. El gallec, però, va acumular bastants minuts la temporada passada a primera divisió amb el Xerez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)