Nàstic

El Nàstic presenta Bergantiños, pressió per a la recuperació, i Viguera, gol en la segona línia

El club grana dóna la baixa a Curro Torres perquè li sobrava una fitxa, i no serà l'última

Borja Viguera
DAVANTER DEL NÀSTIC
«El canvi és notori, d'un equip de primera a un de segona en zona de descens, però el que vull és jugar i ajudar el Nàstic a sortir-ne»
«Faré el que calgui, però si el tècnic em demana que ajudi en l'aspecte golejador, molt millor, perquè és el que he fet sempre»
Álex Bergantiños
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
«En l'aspecte ofensiu, puc aportar molt en la pressió per recuperar pilotes i estar aviat en zona de perill»
«A Granada hi havia molta exigència i vaig pagar el mal inici. L'equip va millorar i en vaig quedar apartat»
Josep Maria Nogués
DIR. ESPORTIU DEL NÀSTIC
«La victòria contra el Valladolid ens dóna molta confiança i l'arribada de Viguera i Bergantiños dóna continuïtat a la positivitat»
«Hem reforçat amb jugadors idonis dues posicions molt importants, el mig del camp i l'atac amb un davanter de gran polivalència»

El Nàstic aprofita el mercat d'hivern per reforçar l'equip en l'aspecte atacant, ja sigui amb davanters que garanteixin gols o amb futbolistes que participin en la construcció ofensiva des de la segona o la tercera línia. Com que el primer perfil és més complicat de trobar, el Nàstic de moment ha incorporat dos futbolistes que responen més al segon, i ahir els va presentar. Borja Viguera és un jugador ofensiu polivalent, que juga sobretot de mitja punta –té arribada i presència a l'àrea–, però que també ho pot fer de davanter pur. No és un golejador nat –encara no ha marcat amb el primer equip de la Real Sociedad i mai no va superar els deu gols en un any amb el filial–, però accepta el repte d'ajudar el Nàstic en l'aspecte golejador. Diu que no és un problema que hagi jugat poc aquesta temporada a primera –cinc partits, mai de titular–, ja que s'ha entrenat amb continuïtat i només ha d'agafar el ritme de competició. És el cas també d'Álex Bergantiños, que no ha participat en cap dels deu últims partits del Granada, però que està molt motivat per tornar a tenir minuts i ajudar el Nàstic en l'aspecte ofensiu a la seva manera, és a dir, pressionant i robant pilotes per atacar amb avantatge.

Amb les incorporacions de Viguera i Bergantiños –cedits per la Real i el Deportivo, respectivament–, el Nàstic passava a tenir 26 jugadors –sense comptar els tres que tenen fitxa del filial, Fachan, Eloy Gila i Álvaro Rey–, de manera que s'ha vist amb l'obligació de donar una baixa per encabir els dos nous futbolistes, i ahir va anunciar que el sacrificat és Curro Torres. Com que hi haurà més fitxatges, caldrà donar més baixes, i la direcció esportiva tindrà en compte els futbolistes que puguin trobar sortides amb més facilitat. Viguera portarà el dorsal 25 i Bergantiños, el 2, que era el de Curro Torres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)