Nàstic

Dues cites a casa perquè el Nàstic surti del pou

El Nàstic ha de confirmar la millora en dos partits seguits al Nou Estadi contra rivals directes

El club engega iniciatives per recuperar l'ambient al Nou Estadi i aconseguir que torni a ser clau

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«Ara és important perquè les sensacions són bones i tenim dos partits seguits a casa on, si volem créixer, ens hem de fer forts»
Carles Mingo
DEFENSA DEL NÀSTIC
«Sense l'afició perdem molt i amb ella guanyem molt. L'any passat el seu suport va ser un plus de motivació»
Miki Martínez
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
«L'afició està escarmentada de veure l'equip a baix, però ara que hem millorat podem fer que vingui més. I això ens ajudarà molt»
4.200
ESPECTADORS
de mitjana aquest curs al Nou Estadi. El club vol arribar als 6.000.

El Nàstic està en un moment clau de la temporada. Després d'uns primers quatre mesos per oblidar que el van enfonsar en la zona de descens, l'equip grana, amb una imatge millorada, ha encadenat per primera vegada dues victòries i s'ha situat a tres punts de les places de permanència. Ara és el moment, per tant, de confirmar la progressió i sortir del pou i, oportunament, el calendari ha brindat al Nàstic una bona oportunitat de fer un pas endavant, ja que ara afronta dos partits seguits a casa contra dos rivals directes: diumenge que ve contra el Ponferradina, que té dos punts menys, i la setmana que ve contra Las Palmas, que és l'equip que marca la zona de permanència.

El Nàstic vol que el Nou Estadi recuperi per a aquests dos partits transcendents l'ambient que ha tingut sovint aquests últims anys i, per tant, millorar l'assistència de públic per tal que representi una ajuda important per a l'equip grana. La mitjana d'espectadors d'aquest any és d'uns 4.200, i el club espera que s'arribi als 6.000. Per al partit contra el Ponferradina, el Nàstic regalarà una entrada a cada soci que es pot recollir a partir d'avui a la botiga i a les oficines. A més, per als que no són socis, els que comprin una entrada anticipada per al partit de diumenge en rebran una altra de regal per al partit de lliga següent, també al Nou Estadi, contra Las Palmas. Per acabar, els menors de 12 anys associats al Consell Esportiu del Tarragonès rebran una entrada de regal si es fan socis infantils del Nàstic, que és gratuït. A més, les penyes organitzen una calçotada en la prèvia per fer ambient. Aquests dies, la plantilla grana també fa una crida a l'afició. Entenen que fins ara han disfrutat poc, però esperen que el bon moment de l'equip i la necessitat de sortir de la zona de descens faci que l'afició acudeixi al Nou Estadi i els faci costat. El tècnic, Joan Carles Oliva, valora positivament les dues victòries en els dos últims partits perquè han permès millorar l'ambient. «La gent està contenta, i diumenge hem de ratificar les bones sensacions», assegura Oliva.

Contra Las Palmas, dissabte.

La LFP va fer oficial ahir que el partit del Nàstic contra Las Palmas, el primer de la segona volta, es jugarà al Nou Estadi el dissabte 29 de gener a les 6 de la tarda, la mateixa hora del Barça B-Celta. El partit entre el Tenerife i el Girona està programat per l'endemà a la mateixa hora.

ELS RIVALS

Ponferradina
21è amb 17 punts:
El rival de diumenge que ve ha estat sempre en la zona baixa de la classificació, té dos punts menys que el Nàstic i fa vuit jornades que no guanya.
Las Palmas
18è amb 22 punts:
L'equip canari marca la zona de permanència, amb tres punts més que el Nàstic. La mala sèrie actual (1 punt de 18) l'ha situat de ple en el perill.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció