Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Un que arriba, uns que se'n van

El Nàstic fa oficial la cessió de Tuni, que ha d'aportar «experiència, qualitat i polivalència»

Nogués avança que Juan i Vicente, de banda esquerra com el mallorquí, deixaran el club

Josep Maria Nogués
DIR. ESPORTIU DEL NÀSTIC
«Tuni aportarà experiència, qualitat i polivalència. És vertical, fa assistències i té gol. És, sobretot, un jugador de banda, tal com havia demanat el mister»
«Tuni ve aquí a jugar-se-la, ja que no té el futur assegurat. Vol jugar i demostrar que té nivell. Al juny es podrà parlar sobre la seva possible continuïtat»

El Nàstic va fer oficial ahir a la tarda la incorporació de Tuni, que arriba cedit pel Mallorca fins al 30 de juny. Antoni Lluís Adrover, Tuni, nascut fa 28 anys a Sóller i amb més de cent partits a primera amb el Mallorca –i 76 a segona A en dues cessions anteriors, al Salamanca i a l'Hèrcules–, va arribar al matí a Tarragona, va passar la primera fase de la revisió mèdica i a la tarda va signar el contracte. Avui, Tuni acabarà de passar la revisió, ja s'entrenarà i serà presentat al migdia. Josep Maria Nogués en va destacar ahir l'experiència, la qualitat i la polivalència, ja que pot jugar d'extrem esquerre, de mitja punta i de lateral. Amb Tuni, el Nàstic ha d'alliberar una fitxa, o més si arriba algun altre reforç. Nogués va avançar que de moment seran dos els futbolistes que marxaran: Juan Domínguez –11 partits en total i només 18 minuts amb Oliva– i Vicente –no ha arribat a debutar–, jugadors, com el mallorquí, de banda esquerra.

Juan tornarà al País Basc.

El Real Unión, ara a segona B, té molt interès en recuperar Juan, que va jugar tres temporades en l'equip d'Irun abans de fitxar pel Nàstic. L'Eibar, també de segona B i que va tenir Juan el curs 2005/06, també el voldria fitxar. Pel que fa a Vicente, el més probable és que el Nàstic li doni la carta de llibertat. No es poden descartar, però, més baixes, ja que el cos tècnic grana considera massa àmplia la plantilla. Eloy Gila també podria marxar cedit i Abraham i Walter Fernández podrien trobar una sortida. Amb Tuni i en espera que es facin oficials les baixes, el Nàstic té 29 futbolistes, comptant Fachan, Álvaro Rey i Eloy, amb fitxa del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció