Nàstic

Una estona amb Álvaro Rey (Nàstic)

L'extrem, que ja no pot tornar al filial, accepta el rol de revulsiu; quan surt l'equip el busca

Álvaro Rey va començar la temporada a la Pobla de Mafumet, però va cridar l'atenció de Luis César, que el va fer debutar en el Nàstic-Còrdova de la desena jornada. Ara, el jove jugador sevillà ja ha participat en onze partits amb l'equip grana, de manera que ja no pot tornar al filial. «Sóc un més de l'equip, la qual cosa és un premi per a mi», va explicar ahir Álvaro Rey, satisfet amb el rol de revulsiu que li té reservat Joan Carles Oliva. L'extrem dret, format al Betis, només ha sigut titular en un partit, contra el Vila-real B, i en la resta ha jugat una mitjana aproximada de 25 minuts: «El tècnic creu oportú que jo surti des de la banqueta i sempre intento fer-ho al millor possible. Agafo el meu defensor cansat i el mister demana a l'equip que busqui la meva banda per aprofitar la meva velocitat i que estic fresc.» Amb Álvaro Rey al camp, el Nàstic busca la banda dreta, on el sevillà no té por d'encarar el seu defensor i intentar superar-lo en l'un contra un, per velocitat i habilitat. Amb ell sobre el terreny de joc, l'equip guanya en profunditat i en perillositat.

En el mercat d'hivern, el Nàstic reforça les posicions d'atac, també les bandes, però aquest fet no preocupa Álvaro Rey. Ben al contrari, assegura que la competència és bona perquè fa créixer l'equip i reconeix que si el conjunt s'està reforçant en l'atac és perquè no acaba de funcionar. Sigui com sigui, l'augment de la competència posarà encara més difícils les coses en el camí d'Álvaro Rey cap a la titularitat. Oliva considera que s'ha de tenir paciència en la progressió de l'andalús. «Ha d'anar cremant les etapes a poc a poc», diu el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció