Nàstic

El Nàstic afronta una altra oportunitat clau

El Nàstic rep el Salamanca obligat a vèncer per sortir del descens

Els castellans encadenen nou derrotes i el tècnic es juga la continuïtat

Després de dos 0-0 seguits a casa, també toca convèncer l'afició grana

El Nàstic torna a tenir avui una oportunitat d'or –una més– per començar a treure el cap de les posicions de descens, on està instal·lat des que hi va entrar en la setena jornada, ara fa poc més de quatre mesos. Els grana reben un rival directe, el Salamanca, que només té tres punts més, ha encadenat nou derrotes i que arribarà amb pressió afegida ja que el seu entrenador, Óscar Cano, es juga la continuïtat a la banqueta. Per tot plegat, el conjunt grana està obligat a no fallar, tot i que els precedents de situacions similars no conviden gaire a l'optimisme ja que sempre que ha afrontat un partit vital ha fallat. Sense anar gaire lluny, fa unes setmanes al Nou Estadi, on va encadenar dos empats sense gols davant del Ponferradina i Las Palmas. Són precisament els mals resultats a casa, on només ha guanyat dos partits aquesta temporada, un altre dels llasts que el Nàstic haurà de saber superar.

Joan Carles Oliva és conscient que pel partit d'avui passen moltes de les possibilitats de salvació i així ho ha manifestat al llarg d'aquesta setmana. Les baixes inesperades per lesió de Rubén Navarro i David Medina obligaran el tècnic lleidatà a retocar l'onze pel qual va apostar la setmana passada a Montilivi, on els grana van veure frenada la seva ratxa de quatre jornades sense perdre i sense encaixar cap gol. Xisco Campos al lateral dret serà la principal novetat i al davant l'aposta que té més números per ser la parella atacant és la formada per Felipe Sanchón i Borja Viguera, que intentaran trobar el gol que tant li està faltant aquest curs al Nàstic, l'equip menys efectiu de cara a porteria de tota la segona A. A la banda dreta, Álvaro Rey sembla el candidat més ben situat. La resta, amb Mairata i Sergio Díaz consolidats al darrere i Bergantiños i Seoane al doble pivot, seran els habituals de les darreres setmanes.

Pel que fa al Salamanca, que encara recorda amb enyorança les primeres setmanes de lliga, quan va arribar a ocupar posicions de fase d'ascens, Óscar Cano no podrà disposa del golejador Marcos Márquez, sancionat amb un partit per acumulació de targetes, ni amb Juanjo, que continua lesionat.

Rubén Navarro no entra en la convocatòria

X.S.

Joan Carles Oliva va advertir aquest divendres que esperaria a l'entrenament d'ahir, a porta tancada, per acabar de valorar les possibilitats de Rubén Navarro d'entrar en la convocatòria. El de Sallent, que gairebé no s'ha entrenat al llarg de tota la setmana a causa d'unes molèsties al quàdriceps, finalment no va entrar en la llista de convocats, formada per tots els jugadors disponibles. Tampoc hi van ser Medina ni Ruz, lesionats. A Delporte i Fachan, tot i que ja s'entrenen amb el grup, encara els queden algunes setmanes per tenir el ritme adequat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció