Nàstic

Amb les portes obertes

Viguera s'acomiada del Nàstic i no descarta tornar l'any que ve si els dos clubs es posen d'acord

El davanter reconeix que s'ha sentit molt còmode a Tarragona i dilluns l'operarà el doctor Cugat

JUGADOR DEL NÀSTIC
«Les portes queden obertes. Aquest mes he estat molt a gust amb tothom. Dono les gràcies per l'acollida»
«Et quedes una mica tocat, sobretot els dos primers dies. El tercer ja no serveix mirar enrere, s'ha de ser tan positiu com es pugui i procurar que la recuperació vagi tan ràpid com sigui possible»
«Ara no penso si tornaré l'any que ve. Només vull recuperar-me i que el genoll quedi bé»

En pocs dies la vida de Borja Viguera ha fet un gir inesperat. Set minuts després d'obrir el marcador contra el Salamanca, es va trencar el lligament encreuat del genoll dret en una acció fortuïta amb el porter Bernabé, una lesió que farà que es perdi la resta del curs. «Et quedes una mica tocat, sobretot el primer dia i el segon. En el tercer ja no serveix mirar enrere i s'ha de procurar que la recuperació vagi tan ràpid com sigui possible», va explicar el davanter. La decisió final que han pres el Nàstic, el jugador i la Real Sociedad és que el futbolista torni a Sant Sebastià per realitzar tot el procés de recuperació. Abans, però, el jugador serà visitat pel doctor Cugat a Barcelona i, si no hi ha grans novetats, dilluns o dimarts de la setmana que ve s'operarà.

Sens dubte, una situació que Viguera no s'esperava fa poc més d'un mes, quan va arribar a Tarragona per reforçar l'equip en el mercat d'hivern. El jugador es va integrar ràpidament a l'equip i a la ciutat, tal com acrediten els cinc partits que ha jugat i els dos gols que ha marcat. «En el mes que he estat aquí a Tarragona m'he sentit molt a gust amb tothom. Dono les gràcies per l'acollida», va explicar. Per aquesta raó, no descarta tornar a vestir la samarreta grana el curs vinent, si bé la decisió no és a les seves mans: «Ara no penso si tornaré l'any que ve. Només vull recuperar-me tan aviat com sigui possible i que el genoll quedi bé. Sóc jugador de la Real i després el temps dirà, però si els clubs hi estan d'acord jo estaria encantat de tornar. Per part meva, les portes queden obertes,» va explicar el de la Rioja. En aquesta mateixa línia es va manifestar el director esportiu grana, Josep Maria Nogués: «Si hem volgut Viguera per deixar de ser últims, amb el rendiment que ha tingut i com s'ha integrat, estaríem encantats de tenir-lo per començar la temporada des de zero.»


Borja Viguera

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció