Nàstic

Moragón, esperant el segon torn

El porter mallorquí afirma que està preparat per aprofitar el moment en què tingui una altra oportunitat

Assegura que el partit a Granada és «una espina clavada» i destaca el gran moment de Rubén

José Moragón
PORTER DEL NÀSTIC
«La meva situació no és fàcil, perquè encara tinc una espina clavada d'aquell malson que vaig viure a Granada»
«Sóc optimista i treballo per estar preparat quan tingui una altra oportunitat i per intentar aprofitar-la i que no torni a passar allò»
«Fa anys que segueixo el Nàstic i crec que la d'enguany és la millor temporada que està fent Rubén Pérez, almenys de les que he vist»

L'experiència de José Moragón al Nàstic i a segona A no està sent gens fàcil. Només ha jugat un partit en la lliga, fa poc més de dos mesos al camp del Granada, i li va tocar viure la desfeta més gran de la temporada, ja que va encaixar sis gols. Ahir, el porter mallorquí va parlar sobre la situació i també del que va significar per a ell aquell debut per oblidar: «No és fàcil, perquè tinc una espina clavada d'aquell malson que vaig viure a Granada, però sóc optimista i treballo per estar preparat quan tingui una altra oportunitat i per intentar aprofitar-la i que no torni a passar allò.»

Recordant els sis gols encaixats aquella tarda al Nuevo Los Cármenes, Moragón assegura que aquella nit no va poder dormir i ho va passar «força malament», però assegura que amb el suport de la família i dels amics, va veure que «tard o d'hora hi haurà més oportunitats». L'exporter del Reus, però, és conscient que no ho tindrà gens fàcil per tornar a jugar i menys tenint en compte l'excel·lent moment de forma que viu Rubén Pérez: «Fa anys que segueixo el Nàstic i crec que la d'enguany és la millor temporada que està fent Rubén Pérez, almenys de les que he vist, però jo he vingut al Nàstic per millorar i donar guerra i crec que també ho estic fent.»

El primer, l'equip.

Com ja va fer Xisco Campos fa unes setmanes, després d'encadenar diverses jornades sense jugar, i com el mateix Moragón es va encarregar de recordar, «ara l'important no és la situació personal de cadascú, sinó la del club i el bé comú». Referint-se al present de l'equip, el mallorquí pensa que el que sobretot ha canviat respecte a fa unes setmanes és la confiança: «Abans estàvem tocats, perquè veiem que tot i ser superiors a molts rivals, només empatàvem o perdíem i ara que estem fora de les posicions de descens, encara que sigui amb un triple empat, això ens ha donat molta moral.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció