Nàstic

Confiança al Rayo tot i la llei concursal

El capità del Rayo Vallecano, Míchel, i el tècnic, José Ramón Sandoval, es van mostrar ahir «tranquils i esperançats» pel que fa a la crisi que viu el Rayo Vallecano, després d'entrevistar-se al matí amb el propietari, José María Ruiz-Mateos, que els va deixar clar que sempre ha complert amb el Rayo Vallecano i ho continuarà fent. Ruiz-Mateos, president de Nueva Rumasa, va anunciar dijous que deu de les seves empreses, entre les quals hi ha el Rayo Vallecano, s'han acollit a un procediment especial de negociació del deute –el del Rayo supera els 21 milions d'euros–, recollit en la llei concursal, per evitar declarar-se en concurs de creditors. «Ens han transmès tranquil·litat. Esperen que tot se superi i nosaltres també hi confiem. José María ens ha dit que s'han vist obligats a fer-ho, però confia que tot continuarà igual», va afirmar Míchel, que va afegir: «No és la millor manera de preparar un partit, però ara només hem de pensar en l'ascens, que suposaria una injecció en tots els sentits.»


Ruiz-Mateos va tranquil·litzar ahir la plantilla i els va assegurar que tot se solucionarà

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció