Nàstic

El Nàstic extreu la golejada contra un Barça B en estat de gràcia del bon moment de l'equip

Asseguren que en els propers partits, contra equips de la zona mitjana, faran oblidar el cop rebut

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«El partit és un punt i a part. No té res a veure amb el que estàvem fent i amb el que farem d'ara endavant»
Pere Mairata
DEFENSA DEL NÀSTIC
«Hem d'oblidar aviat aquest partit i recordar que malgrat la derrota actualment estem en un bon moment»
18
GOLS
ha fet el Barça B en els 4 últims partits.

El Nàstic va rebre dissabte la segona golejada de la temporada. La primera va ser en el debut de Joan Carles Oliva a la banqueta, al camp del Granada (6-1), i segons el tècnic grana va ser molt més dolorosa que el 4-0 contra el Barça B. Segons Oliva, si el Nàstic tornés a jugar a Granada el partit seria molt diferent, mentre que de deu vegades que s'enfrontés amb el filial blaugrana al Miniestadi difícilment puntuaria en dues o tres. Després del partit, els membres de la plantilla del Nàstic que van parlar a la zona mixta o per als micròfons de Tarragona Ràdio van voler tranquil·litzar l'afició assegurant que la golejada rebuda es devia al gran moment de forma que viu el Barça B, que ha marcat 18 gols en els 4 últims partits, més que no pas al baix nivell del Nàstic. Joan Carles Oliva va afirmar que el partit de dissabte va ser «un punt i a part» i els jugadors van reiterar que oblidaran ràpidament el partit i van recordar que malgrat el 4-0 el Nàstic està en un bon moment. La plantilla grana es remet al fet que dels cinc partits anteriors a la visita al Barça B en van guanyar tres, contra el Salamanca, el Xerez i el Cartagena.

El Nàstic, per tant, està obligat a millorar el rendiment en els propers partits per confirmar que la derrota al Miniestadi va ser un accident aïllat. L'esquadra d'Oliva afronta ara un tram de calendari marcat pels duels contra equips de la zona mitjana. Diumenge, el Nàstic rep el Numància, situat a cinc punts del sisè, i tot seguit visitarà el Còrdova, a cinc punts de la zona de descens. Després, l'equip grana rebrà un rival directe, el Tenerife; visitarà l'Elx, que fa poc s'ha col·locat en zona de fase d'ascens; s'enfrontarà amb dos equips allunyats de la zona de perill, l'Osca i l'Alcorcón, i visitarà el sempre imprevisible Vila-real B. Són partits en què l'equip grana haurà d'augmentar el coixí d'un punt que té ara respecte als llocs de descens.

El Nàstic continua en el dissetè lloc

El Salamanca va caure derrotat ahir contra el Recreativo a El Helmántico i, per tant, no supera en la classificació el Nàstic, que manté la dissetena posició. L'equip de Huelva va aconseguir una victòria molt important en un partit clau contra un rival directe, ja que el deixa cinc punts per sobre de la zona de descens a segona B. Quatre punts més avall hi ha el Nàstic, que en manté un de marge respecte de les places de descens. Entre el dissetè classificat, el Nàstic, i el setzè, el Còrdova, hi ha una petita fractura perillosa de quatre punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)