Nàstic

El retorn de Rubén Navarro s'acosta

El de Sallent s'entrena al mateix ritme que la resta del grup i no està descartat per al partit de diumenge

Lesionat des del passat 22 de febrer amb un esquinç al turmell esquerre, Rubén Navarro té la seva reaparició cada cop més a prop i fins i no tot no es descarta que pugui estar a les ordres de Joan Carles Oliva per al partit de diumenge vinent contra el Numància. Així ho va avançar ahir el tècnic lleidatà després que el de Sallent s'entrenés gairebé al mateix ritme que els seus companys: «Ni el més optimista hauria pensat que pogués completar un entrenament així; pot ser perfectament alta amb vista al duel de diumenge i a dia d'avui sóc optimista, tot i que dependrà de com evolucioni.» Oliva també va restar importància a l'incident que va protagonitzar ahir Rubén Navarro, que quan ja s'acabava la sessió preparatòria va tenir una picabaralla dialèctica amb el readaptador físic Romà Cunillera, ja que no el va deixar participar en un dels exercicis: «Crec que és bo, ja que demostra el caràcter i la motivació del jugador, com quan es va lesionar, que va plorar de ràbia, però volem controlar els esforços i l'activitat dels últims deu minuts exigia moltes pauses i no era gaire adient per a ell.»

Per primer cop, amb tots.

L'altra gran novetat d'ahir és que Oliva va poder treballar, per primera vegada des que va arribar amb tota la plantilla, inclosos Ruz i Álvaro Rey, absents dimarts, i Tuni, que només té una distensió al genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)