Nàstic

SUPERLLIGA FEMENINA

L'Estartit destrossa Las Palmas (7-2) i obté un triomf que gairebé li assegura la permanència

L'equip de Rafa Gil va anar per la via ràpida i en el minut 29 de partit ja guanyava per 4-0

L'Estartit va assegurar-se gairebé del tot la continuïtat la temporada vinent en la superlliga femenina amb un triomf d'escàndol contra Las Palmas. Només li cal sumar un punt més en els tres partits que li falten per jugar.

L'equip empordanès no va donar possibilitats a les jugadores canàries, que es van veure per sota des del minut 2 (Steffi). Els gols es van anar succeint de manera vertiginosa. Maribel va fer el segon en el minut 10; Tània, agafant l'esquena de la defensa, va fer el tercer nou minuts després, i en el minut 29 va ser novament Maribel qui, de penal, va fer el quart. Mitja hora d'exhibició de l'Estartit i d'impotència de Las Palmas, que en cap moment va tenir possibilitats d'entrar en el partit. La segona part va seguir el mateix camí i les jugadores de Rafa Gil van continuar perforant la porteria de l'equip visitant. En el minut 51 Tània va fer el cinquè. El sisè el va fer Vane (55') amb un potent xut des de fora de l'àrea aprofitant un refús en un córner. L'últim gol de les locals va ser obra de Meri en el minut 67. A partir d'aquí la relaxació va fer que Las Palmas tingués l'ocasió de maquillar el marcador. Eli González, a deu minuts del final, va batre Ester per primer cop. El segon gol de les visitants el va fer Gio en pròpia porta en el minut 87.

L'ESTARTIT
7
LAS PALMAS
2
L'ESTARTIT:
Ester (Helena, 72'), Maria (Maria Panella, 72'), Reche, Vane, Marilyn Díaz (Anna Servià, 54'), Steffi (Sílvia, 62'), Meri, Gio, Maribel, Gore i Tània.
LAS PALMAS:
Arni (Raquel, 53'), Vanessa, Patri, Sara, Cindy (Socorro, 53'), Belén, Sílvia, Maria (Vero, 53'), Berlozo (Desi, 45'), Cora i Eli González.
GOLS:
1-0 (2') Steffi. 2-0 (10') Maribel. 3-0 (19') Tània. 4-0 (29') Maribel (p.). 5-0 (51') Tània. 6-0 (55') Vane. 7-0 (67') Meri. 7-1 (80') Eli González. 7-2 (87') Gio (p.p.).
ÀRBITRE:
Pertegal Méndez.
T.G.:
A la local Maribel, i a les visitants Vanessa, Patri, Belén i Desi (Las Palmas).