Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

La tornada de Manel Ruz, molt a prop

Manel Ruz
DEFENSA DEL NÀSTIC
«Hem avançat els terminis de la recuperació, el genoll respon bé i ara ja m'entreno per agafar ritme de competició. En dues setmanes espero estar a punt per jugar»
«Ha estat una situació complicada, però hem d'estar preparats per afrontar-ho. Et fa més fort per a la vida. Ara he sortit del túnel i em sento fort»

Manel Ruz es va fer una lesió greu al genoll dret el 22 de setembre, tres dies després de debutar aquesta temporada amb el Nàstic, contra el Rayo Vallecano. Era un altre cop dur per al lateral dret, que ja es va haver de passar bona part de la temporada passada en blanc per culpa d'una lesió similar. Sis mesos després –una mica abans del que s'havia previst en un principi–, Ruz ja fa alguns dies que s'entrena amb més o menys normalitat amb els seus companys i espera estar a punt per debutar d'aquí a dues setmanes. El valencià està content perquè el procés de recuperació ha anat una mica més ràpid del que es preveia, perquè «se sent fort» i perquè «el genoll està responent molt bé». Ruz admet que ho ha passat malament tot aquest temps, ja que afirma que és una situació complicada, però assegura que els futbolistes professionals han d'estar preparats per afrontar-la i que superar-la dóna fortalesa per a la vida en general. «Ara he sortit del túnel», sentencia gràficament Manel Ruz, que espera aportar el seu gra de sorra en la lluita del Nàstic per eludir el descens a segona B. Ruz veu bé l'equip i que considera que està en el bon camí per assolir l'objectiu.

A punt per lluitar per la titularitat

«Quan m'entreni al cent per cent amb la resta de la plantilla, espero entrar aviat a l'equip», afirma Manel Ruz, que no descarta no trigar a ser titular tot i la inactivitat. Ara mateix, Xisco Campos està rendint a un nivell notable al lateral dret, i quan el defensa mallorquí ha estat de baixa, David Medina l'ha suplert amb suficiència. De totes maneres, el maresmenc no és un lateral dret nat, de manera que Ruz hauria de ser a partir d'ara el recanvi de Xisco Campos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)