Nàstic

Ara que s'ha fet fort al Nou Estadi, el Nàstic afronta a fora set dels dotze partits que falten

Són a camp contrari tres dels quatre pròxims compromisos, a Còrdova, Elx i Osca

1
partit
ha perdut el Nàstic dels 8 últims al
Nou Estadi.

El Nàstic ha posat la primera pedra per construir la permanència amb la millora del rendiment al Nou Estadi. Era una premissa bàsica, vista la dificultat per obtenir punts a fora, i finalment l'equip grana s'ha fet fort com a local, amb només una derrota en els últims vuit partits a casa i tres victòries en els últims quatre. El problema, però, és que l'equip grana farà bé ara de millorar també a camp contrari, ja que necessitarà sumar punts com a visitant perquè, dels dotze partits que li queden, set són lluny de Tarragona. A més, tres dels quatre pròxims partits són a fora.

Dissabte visita el Còrdova en un partit important, ja que s'enfrontarà amb el catorzè classificat amb quatre punts més, de manera que derrotar-lo seria una bona manera d'acostar-se molt a la zona tranquil·la de la classificació. Després de rebre el Tenerife –vintè classificat i al qual el Nàstic podria deixar mig enfonsat si el derrota–, l'equip d'Oliva visita primer l'Elx, que està en plena ratxa positiva i ja és cinquè, i seguidament l'Osca, que té els mateixos punts que el Còrdova. Són quatre partits importants, en un moment clau de la temporada, que podrien millorar molt el panorama del Nàstic. Els quatre desplaçaments que li quedaran després no són fàcils. Visitarà el Vila-real B, un equip imprevisible que afrontarà amb molta tranquil·litat la part final del campionat, ja que està virtualment salvat i no pot pujar; el Recreativo, un rival directe que ara té dos punts més que el Nàstic; el Valladolid, que esgotarà ben segur les possibilitats d'accedir a la fase d'ascens i, en l'últim partit de lliga, el Ponferradina, que al pas que va podria ser ja equip de segona B.

El Nàstic ha millorat el ritme de punts amb Joan Carles Oliva, però si manté el que porta amb el tècnic lleidatà tindrà poc marge d'error. Això vol dir que en els dotze partits que queden, amb set desplaçaments, no pot afluixar i és més que evident que aconseguint una bona part dels punts al Nou Estadi no n'hi haurà prou.

EL CALENDARI

A camp contrari
J.31
Còrdova (14è)-Nàstic
J.33
Elx (5è)-Nàstic
J.34
Osca (15è)-Nàstic
J.36
Vila-real B (8è)-Nàstic
J.38
Recreativo (16è)-Nàstic
J.40
Valladolid (11è)-Nàstic
J.42
Ponferradina (22è)-Nàstic
Al Nou Estadi
J.32
Nàstic-Tenerife (20è)
J.35
Nàstic-Alcorcón (12è)
J.37
Nàstic-Granada (6è)
J.39
Nàstic-Albacete (21è)
J.41
Nàstic-Betis (1r)

«Hem fet del Nou Estadi un camp difícil»

Rubén està satisfet perquè, després d'afirmar durant bona part de la temporada que calia fer-se forts a casa per aspirar a la permanència, finalment el Nàstic ha aconseguit consolidar un bon rendiment com a local. «Hem fet del Nou Estadi un camp difícil», va assegurar ahir el porter grana, que admet, tot i això, que amb els punts de casa no n'hi ha prou. «També hem de sumar a camp contrari», apunta Rubén, que creu que el Nàstic ha d'aplicar a fora la mateixa fórmula que a casa. El porter aragonès valora el paper actual que juga l'afició, que contra el Numància diumenge passat va demostrar que està totalment amb l'equip, encara que hi hagi errades o moments de dubtes. «Es nota que ara l'afició confia en la salvació. La unió amb l'equip és total», sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)