Nàstic

El Nàstic ha deixat la seva porteria a zero en 12 enfrontaments; només el supera l'Elx

En els vuit partits dirigits per Oliva al Nou Estadi, el Celta és l'únic rival que ha marcat

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«El que fem és reafirmar la nostra identitat i créixer a partir d'això. Cada vegada he de repetir menys el que hem de fer, perquè els jugadors ja ho saben. I si saps què has de fer, tant és contra qui juguis»
8
PARTITS
dels 15 que ha dirigit Oliva els ha acabat el Nàstic sense rebre gols.

El Nàstic manté uns números defensius impropis d'un equip de la zona baixa de la classificació. Només cinc equips han rebut menys gols que els grana, que si estan en la lluita per evitar el descens és perquè els problemes els tenen en atac (només els dos últims classificats han marcat menys gols). Hi ha una altra dada que demostra la solidesa defensiva del Nàstic, incrementada des de l'arribada de Joan Carles Oliva a la banqueta. Només l'Elx ha aconseguit mantenir la porteria pròpia a zero en més partits que el Nàstic. L'equip grana no ha encaixat gols en 12 partits –l'Elx, en 14–, una xifra millor que la de tots els equips de la zona alta i molt per damunt dels seus rivals directes en la zona baixa, exceptuant el Recre, que també ha aconseguit mantenir la porteria imbatuda en 12 partits.

Joan Carles Oliva ha mantingut la porteria a zero (8) el doble de vegades que Luis César (4), malgrat que els dos entrenadors han entrenat els mateixos partits el Nàstic (15). Així doncs, Oliva ha aconseguit que l'equip grana no encaixés cap gol en més de la meitat dels partits dirigits. De fet, en els 8 partits jugats al Nou Estadi amb el tècnic lleidatà a la banqueta, només en un, contra el Celta, el Nàstic ha encaixat gols. En els set restants, Rubén Pérez s'ha mantingut imbatut. Dels quatre partits en què el Nàstic no va rebre cap gol amb Luis César a la banqueta, dos van ser a casa contra l'Elx i l'Osca, dos partits que no es poden considerar positius perquè van començar a posar el tècnic gallec contra les cordes, ja que eren dues grans oportunitats –eren consecutius i a casa– per treure l'equip grana del pou.

CAP GOL REBUT

Amb Luis César
J. 2
Nàstic-Girona 2-0
J.11
Tenerife-Nàstic 0-2
J.12
Nàstic-Elx 0-0
J.13
Nàstic-Osca 0-0
Amb Oliva
J.17
Nàstic-Recreativo 0-0
J.19
Nàstic-Valladolid 1-0
J.20
Albacete-Nàstic 0-1
J.21
Nàstic-Ponferradina 0-0
J.22
Nàstic-Las Palmas 0-0
J.24
Nàstic-Salamanca 2-0
J.28
Nàstic-Cartagena 2-0
J.30
Nàstic-Numància 1-0
Partits sense encaixar gols
14
Elx.
12
Nàstic i Recreativo.
11
Rayo, Osca i Valladolid.
10
Xerez, Betis i Celta.
9
Vila-real B, Còrdova i Alcorcón.
8
Girona, Granada i Cartagena.
7
Salamanca i Numància.
6
Ponferradina.
5
Barça B i Las Palmas.
4
Tenerife i Albacete.

El Nàstic es prepara ara per tenir més la pilota

Al Nàstic li agrada portar la iniciativa i en els últims partits, sobretot contra el Barça B i el Numància, no ho ha pogut fer tant com voldria. Els propers rivals, en canvi, li ho deixaran fer. «Hem d'estar preparats», diu Joan Carles Oliva, conscient que el Còrdova, dissabte, esperarà més que altres equips. Al tècnic grana no li fa por jugar a partir d'ara més partits a camp contrari que al Nou Estadi: «A fora, victòries com les d'Albacete i Jerez i l'empat al camp del Rayo ens donen motius per ser optimistes. És més complicat a fora, sobretot si comences perdent i has d'assumir més riscos.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)