Nàstic

Delporte (Nàstic) agafa ritme i lucidesa

Ludovic Delporte
/ EXTREM DEL NÀSTIC
«Espero tenir continuïtat perquè necessito minuts per agafar més ritme de competició»
«Si jugo, espero aguantar més. És normal que després de tant de temps em falti ritme i lucidesa i estigui nerviós. D'aquí a un o dos partits, estaré al cent per cent»

Ludovic Delporte va ser titular diumenge passat contra el Numància per primera vegada des de la lesió que es va fer fa quatre mesos i mig. El francès està content de tornar a jugar, però reconeix que necessita més temps –una o dues setmanes com a molt– per agafar el ritme idoni de competició. Després de jugar contra el Numància es va trobar molt cansat i durant els dies posteriors li feien mal les cames, però ara ja torna a estar al màxim i amb ganes de tornar a ser titular demà a Còrdova. Vol minuts per agafar més ritme i per demostrar que pot fer moltes aportacions productives en atac. Joan Carles Oliva considera que la seva experiència i la seva qualitat poden ser importants en la recta final del campionat.

Les úniques baixes que té Oliva, de moment, per a demà són les de Ruz, Rodri i Raúl Fuster, de manera que tota l'artilleria ofensiva estarà a punt contra el Còrdova, amb l'únic dubte de Gerardo, tocat. La gran competència en les posicions d'atac, sobretot a les bandes, motiva Delporte, que considera que el fet que hi hagi diversos jugadors per a cada demarcació afavoreix el joc de l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)