Nàstic

3a DIVISIÓ

L'Amposta fa una crida a l'afició per un partit clau

Fabregat recupera efectius per rebre demà el Balaguer en duel «molt important per la salvació»

Una mala dinàmica en els últims partits –2 punts de 15 possibles– han impedit a l'Amposta allunyar-se de la zona de descens directe a primera catalana, que ara té a dos punts. És per això que la directiva del club del Montsià té clar que el partit de demà a les cinc de la tarda al municipal ampostí contra el Balaguer –un rival directe amb dos punts més– «és molt important per mantenir la categoria», i per això ha fet aquesta setmana una crida a l'afició per tal que faci costat a l'equip de Jordi Fabregat. L'Amposta és dissetè –baixen directament el divuitè, el dinovè i el vintè–, de manera que està més que amenaçat pels descensos de compensació provinents de segona divisió B.

Per al partit contra el Balaguer, Jordi Fabregat, que podrà seure un altre cop a la banqueta després de perdre's per sanció l'últim partit de lliga, a Manlleu, recupera diversos jugadors, entre els quals Jesús, Del Canto, Miguel i Manel, que també es van perdre per sanció el duel de Manlleu. Contra l'equip osonenc l'Amposta va notar les nombroses baixes que tenia –Moha, Becerra, Òscar, Sandu i Cesc estaven lesionats i Fabregat va completar la convocatòria amb juvenils– i va perdre clarament (5-2). Demà, l'equip del Montsià intentarà oblidar la golejada a Osona i s'haurà de mentalitzar per guanyar un partit que li permetria respirar i, a més, superar el Balaguer en la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)