Nàstic

El Nàstic, altre cop massa empetitit pel rival

En els dos últims desplaçaments, el Nàstic s'ha vist superat des de l'inici pel conjunt local

Ni dissabte a Còrdova ni fa dues setmanes al Mini, els grana van semblar l'equip de casa

Fins no fa gaire, un dels trets identitaris del Nàstic de Joan Carles Oliva era la seva capacitat per visitar qualsevol rival i ser capaç de plantar-li cara, independentment del resultat obtingut. I així ho ha anat demostrant en camps complicats com el del Girona, on va estar a punt d'empatar; el del Rayo Vallecano, on es van escapar dos punts en l'últim minut, i el del Xerez, on va guanyar. En les últimes setmanes, però, coincidint amb l'època amb què els grana s'han fet més forts al Nou Estadi, això ha desaparegut.

Ni fa dues setmanes al Miniestadi contra el Barça B ni aquest dissabte a Còrdova, els grana no han estat l'equip competitiu que són a casa. Contra el filial blaugrana, el Nàstic es va deixar intimidar massa des de l'inici i va veure com els locals van agafar ràpidament les regnes del partit, decantant la balança abans de la mitja part. Sense un resultat tan contundent ni fer cap exhibició, el Còrdova també va sotmetre el Nàstic al seu domini des d'un bon inici –quatre córners en els tres primers minuts en són un clar exemple– i en el segon temps, ja amb el marcador a favor, va controlar l'avantatge amb molta comoditat. De fet, la premsa local no dubtava a afirmar ahir que el Nàstic era l'equip més fluix que havia passat aquesta temporada pel Nuevo Arcángel. Tot plegat confirma que el Nàstic, a domicili, està en una fase decreixent.

El marge amb el descens es manté en 3 punts

X.S.

La derrota a Còrdova finalment no va tenir les pitjors conseqüències pel que fa a la classificació per al Nàstic, ja que tanca la jornada amb el mateix coixí de punts (3) respecte als llocs de descens amb què la va iniciar. I és que el Salamanca, el primer equip situat en zona de descens i amb tres punts menys que els grana, va caure ahir al migdia de manera contundent a casa contra el Valladolid (0-5). I a més, el Tenerife, el proper rival, va perdre i continua 7 punts per sota. Això sí, els grana perden una posició i tancaran la trenta-unena jornada en la divuitena posició, després de veure's superats per Las Palmas, que dissabte no va fallar a casa contra el cuer, el Ponferradina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)