Nàstic

L'embrió del museu del Nàstic, a punt

L'exposició del 125è aniversari del Club Gimnàstic s'inaugura avui al Tinglado número 4 del port

Un dels plats forts dels 125 anys del Club Gimnàstic és l'exposició commemorativa d'aquest aniversari, que s'inaugurarà avui a les set de la tarda al Tinglado número 4 del port de Tarragona, en un acte en què seran presents el president del club, Josep Maria Andreu; l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de l'Autoritat Portuària, Josep Andreu.

L'exposició, que estarà oberta al públic els pròxims tres mesos, «representa l'embrió del futur museu del Club Gimnàstic», segons explica el coordinador dels actes del 125è aniversari, Enric Pujol. El veterà periodista s'ha encarregat en el darrer any de fer una selecció dels elements de l'exposició, que «només representen una cinquena part del total». El disseny de l'exposició és d'Antonio Latre i s'ha dividit en vuit àmbits, on es trobaran més de 120 objectes –entre els quals hi ha samarretes, pilotes, botes i documents– i 140 fotografies. En aquest recorregut, que es pot completar en una mitja hora –l'espai és d'uns 30 metres de llarg per 12 d'ample–, també hi ha lloc per als elements audiovisuals, amb el documental que es va emetre el passat 1 de març al Teatre Metropol. L'objectiu de l'exposició, que també pretén arribar a les escoles, és «fer veure a la ciutadania que el Nàstic no és només un equip de futbol, sinó un club amb una llarga història al darrere», manifesta Enric Pujol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)