Nàstic

La unió del Nàstic, molt significativa

Els capitans del Nàstic fan una crida a l'afició i destaquen la gran sintonia que hi ha en la plantilla

El bon ambient de l'equip grana contrasta amb el del Tenerife, en plena crisi esportiva i institucional

Carles Domingo «Mingo»
CAPITÀ DEL NÀSTIC
«Qui arribi als últims partits amb menys problemes i més motivat millor ho tindrà; hi ha equips en una situació crítica en tots els aspectes i aquí es respira un altre ambient, i això segur que suma»
«Si seguim així, sortirem d'on estem abans no ens pensem»

El Nàstic i el Tenerife, que s'enfronten demà al Nou Estadi, lluiten per salvar-se, però se les heuran en situacions ben diverses. Tant esportives com encara més extraesportives. Els grana, malgrat perdre dissabte passat a Còrdova, estan completant una bona segona volta, tot i que són força irregulars, mentre que el Tenerife ha encadenat cinc derrotes i a Tarragona es jugarà gairebé les últimes possibilitats de permanència. I ho farà enmig d'un clima ben advers, després que aquesta setmana diverses penyes del club s'hagin mobilitzat per manifestar-se. Els d'Antonio Tapia fins i tot han arribat a entrenar-se amb una pancarta amb el lema «No avergonyiu el nostre escut» a les grades d'El Heliodoro i hi ha hagut enfrontaments entre jugadors. I no és l'únic equip de la zona baixa en què hi ha un ambient tens i crispat, ja que aquesta mateixa setmana, l'Albacete veia com al camp on s'entrena hi havien fet pintades titllant els jugadors de «mercenaris».

Tot el contrari de la situació que passa el Nàstic, que tot i que no es pot relaxar perquè només compta amb un coixí de tres punts respecte a les posicions de descens, pot presumir de ser una pinya. Així ho van escenificar ahir els capitans de la plantilla, Mingo, Rubén Pérez, Morán, Mairata i Medina, que van comparèixer a la sala de premsa per fer «una crida a l'afició, en el partit més important de la temporada», com va assegurar Mingo. El jugador d'Hostalric, que va fer de portaveu dels seus companys, va destacar que la bona sintonia que hi ha al Nàstic és un factor que pot decantar la balança, no només en aquest proper partit, sinó també amb vista al que queda de temporada: «Sempre he dit que el club o l'equip que més motivat i amb menys problemes arribi als deu últims partits, millor ho tindrà; hi ha equips que estan en una situació crítica en tots els aspectes i aquí es respira un altre ambient, i això segur que suma.» Mingo fins i tot es va atrevir a aventurar un final de curs tranquil: «Si tothom continua amb aquestes ganes de fer les coses, l'equip sortirà d'on està i abans que no ens pensem».

Sergio Díaz, descartat, i Felipe Sanchón, dubte

X.S.

El Nàstic es va entrenar ahir a l'annex del Nou Estadi i ho va fer sense Sergio Díaz, que no s'ha exercitat en tota la setmana a causa d'unes molèsties musculars i ja està descartat per al partit de demà. Tot i que falta l'entrenament d'avui i el que decideixi Oliva, David Medina o Álex Ortiz –el sevillà ja va ocupar el seu lloc contra el Celta– s'intueixen com els possibles substituts. D'altra banda, avui també es coneixerà si Felipe Sanchón, que té previst reincorporar-se al grup, està en condicions de jugar demà. Si finalment és baixa, Delporte tindria molts números per tornar a l'onze, com també Raúl Fuster en el lloc de Mingo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)