Nàstic

Una victòria seria mitja salvació per al Nàstic

El Tenerife serà el tercer equip abocat al descens si cau a Tarragona

El Nàstic, molt més fiable com a local, podrà respirar molt si guanya

Es preveu la millor entrada en un estadi conscient de la transcendència

Sí, després d'aquesta jornada encara quedarà molta lliga. Sí, segurament tots els partits que faltaran són importants per als equips que lluiten, com el Nàstic, per evitar el descens a segona B. Però ningú no pot negar que el partit d'avui té una transcendència significativa. Si el Nàstic derrota el Tenerife al Nou Estadi, l'equip canari quedarà a deu punts dels tarragonins amb deu jornades per disputar i, per tant, en una situació molt semblant a la de l'Albacete i el Ponferradina, dos equips amb un peu i mig a segona B. El Tenerife encadena cinc derrotes i viu una situació molt crítica, víctima de la pressió de ser un dels favorits per l'ascens i trobar-se a baix de tot. Com més rivals descarats, millor. L'altre equip que hi ha per sota del Nàstic és el Salamanca –té tres punts menys que els grana–, que avui visita l'Albacete en un partit significatiu. Si el Salamanca no guanya, també quedarà bastant lluny del Nàstic –seria el quart rival mig sentenciat–, mentre que si venç, l'Albacete quedarà definitivament ensorrat.

Conscient de la importància del partit –la derrota faria aflorar els dubtes–, el club ha treballat aquesta setmana –a contrarellotge, ja que fins dimecres no es va saber que hi hauria jornada, un cop desconvocada la vaga de la LFP– per aconseguir que el Nou Estadi presenti un gran ambient. Regala dues entrades a cada soci, les penyes posaran color a la graderia i els capitans han demanat el suport d'una afició que no falla mai. Hi haurà la millor entrada.

Pocs canvis en l'onze.

Tot i la derrota de l'última jornada al camp del Còrdova (1-0), Joan Carles Oliva farà pocs canvis en l'onze inicial. Confiat del millor rendiment que dóna el Nàstic com a local, repetirà l'esquema ofensiu de l'últim partit a casa, contra el Numància (1-0), amb Felipe, Morán i Delporte a les mitges puntes i Powel com a referent ofensiu. En defensa, Álex Ortiz és qui té més números per suplir el lesionat Sergio Díaz, mentre que Raúl Fuster, recuperat, podria tornar a l'onze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)