Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

«Hem deixat escapar una ocasió per marcar un punt d'inflexió»

«Hem merescut la victòria. L'equip s'ha buidat físicament i ha treballat al límit»
«Si no guanyes, els de dalt se'n van. Les dues properes sortides ens marcaran molt»

Joan Carles Oliva es manté ferm en el seu discurs optimista i va voler fer una lectura en aquesta clau després del partit d'ahir, tot i que no va amagar el desencís personal i col·lectiu del vestidor per haver deixat escapar una gran oportunitat d'encarrilar mitja salvació.

La vessant positiva la va enfocar des del compromís de l'equip durant els 90 minuts i per haver estat capaços de quedar a les portes de capgirar un resultat inicialment advers. «Hem merescut la victòria. L'equip s'ha buidat físicament i ha treballat al límit,» va explicar. També va recordar que tenint en compte la classificació, «era tan important guanyar com no perdre», ja que d'aquesta manera el Tenerife continua a set punts dels grana. No obstant això, va reconèixer que no haver aconseguit els tres punts li havia deixat un «regust amarg» i unes «sensacions contradictòries», tot argumentant: «Hem deixat escapar una bona ocasió per marcar el punt d'inflexió que busquem des de fa tant temps», però recordant la dificultat de recuperar un resultat en contra, una cosa que segons ell «només fan els grans equips». En aquest esforç col·lectiu va destacar el paper dels jugadors que van iniciar el curs amb la Pobla de Mafumet i que ahir van tenir minuts: Álvaro Rey, Eloy Gila i Albert Virgili. «Els jugadors de la casa són els que sempre tenen molta motivació, perquè el Nàstic és molt important en les seves vides», va comentar.

Tapia, resignat.

El tècnic del Tenerife va recordar que tot i estar a 7 punts de la salvació encara en queden 30 per jugar. De tota manera, el seu to i posat no mostraven gaire optimisme.


la part positiva


MIRAR ENDAVANT

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)