Nàstic

El Nàstic ja té guanyat el «goal average» directe respecte al Tenerife i el Salamanca

Amb els altres dos equips en descens, el Ponferradina i l'Albacete, el té molt encarat

El Nàstic té ara mateix quatre punts de marge respecte a les posicions de descens, quan falten encara de deu jornades per disputar-se, però a efectes pràctics és com si en tingués un més. I és que en cas d'empat a punts al final de la lliga amb dos dels actuals equips immersos en llocs de descens, el Salamanca i el Tenerife, el conjunt grana en sortiria vencedor, ja que té el goal average guanyat. Contra el seu immediat perseguidor, el Salamanca, el Nàstic va caure derrotat per la mínima en la primera volta a El Helmántico, però al Nou Estadi va sumar els tres punts per dos gols de diferència. L'empat dissabte passat a casa contra el Tenerife no va servir per descartar-lo del tot amb vista al final de la lliga, però sí per sortir vencedor del duel particular, ja que en la primera volta, encara amb Luis César a la banqueta, els grana van guanyar 0-2 a El Heliodoro. No seria necessari, però en cas de recórrer al goal average general, el Nàstic també el tindria guanyat amb aquests dos rivals, i amb molta diferència. El bon rendiment defensiu del Nàstic és el que fa que, malgrat que està en la zona baixa de la classificació, no té una gran diferència entre gols a favor i gols en contra. Ara mateix és de 9, molt millor que la del Salamanca i el Tenerife, que en els dos casos és de 20 gols.

Deixant de banda el Salamanca i el Tenerife, el Nàstic encara ha de jugar d'aquí al final de la temporada contra dos dels quatre últims classificats, l'Albacete i el Ponferradina. De fet, ho farà en les dues últimes jornades de lliga. I amb tots dos, el Nàstic sembla que té més possibilitats d'acabar guanyant el goal average que de perdre'l. Ja amb Joan Carles Oliva com a entrenador, el conjunt tarragoní va vèncer al Carlos Belmonte per la mínima, amb un gol de Borja Viguera. Així, tret d'un desastre al Nou Estadi en forma de derrota per més d'un gol, el Nàstic també sortiria guanyador d'aquest duel particular amb el conjunt manxec. I és que en l'apartat general pel que fa a gols a favor i en contra, ara mateix els grana avantatgen de deu gols l'Albacete. I en el cas improbable –hi ha deu punts de diferència entre tots dos– que el Nàstic s'hagi de jugar el futur amb el Ponferradina en un hipotètic empat a punts, seria vital no perdre a El Toralín en l'última jornada per fer valer el 0-0 aconseguit en la primera volta al Nou Estadi.

«GOAL AVERAGE»

Amb el Salamanca
J3
Salamanca-Nàstic 1-0
J24
Nàstic-Salamanca 2-0
Amb l'Albacete
J20
Albacete-Nàstic 0-1
J41
Nàstic-Albacete -----
Amb el Tenerife
J11
Tenerife-Nàstic 0-2
J32
Nàstic-Tenerife 1-1
Amb el Ponferradina
J21
Nàstic-Ponferradina 0-0
J42
Ponferradina-Nàstic ------
Classificació
Jornada 32
Equip PJ PG PE PP GF GC PT
18. NÀSTIC 32 8 11 13 26 35
35
19. Salamanca 32 9 4 19 29 49
31
20. Albacete 32 6 10 16 21 40
28
21. Tenerife 32 6 10 16 31 51
28
22. Ponferradina 32 4 13 15 24 49
25
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)