Nàstic

Rodri es descarta per a l'Elx-Nàstic i Powel està a punt

Rodri i Sergio Díaz, que es van perdre per lesió el partit contra el Tenerife i que durant la setmana han estat dubte per al partit de demà contra l'Elx, seran baixa finalment i no tornaran a estar a punt per jugar fins a la setmana que ve. Rodri es va entrenar ahir amb el grup –Sergio Díaz, no– i avui també ho farà, però després de la sessió va admetre que el partit de demà li arriba massa just i es va descartar per a la convocatòria. Rodri veu l'equip il·lusionat i amb ganes d'esforçar-se per afrontar l'important partit de demà al Martínez Valero.

D'altra banda, Berry Powel no es va entrenar dimecres per unes problemes musculars al coll, però ahir es va exercitar amb normalitat i estarà a punt per ser el davanter de referència demà a Elx. Joan Carles Oliva farà una alineació molt similar a la de dissabte passat contra l'Elx, amb el canvi obligat d'Álvaro Rey per Fernando Morán i el dubte al lateral esquerre, ja que Raúl Fuster podria ser titular contra el seu exequip, deixant Mingo a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)