Nàstic

L'autocrítica s'imposa en el Nàstic

La plantilla atribueix la derrota d'Elx als errors propis, tot i no amagar el perjudici de l'arbitratge

Els grana mantenen ara 3 punts de coixí amb el descens, ja que el Salamanca només va empatar

La plantilla del Nàstic no amaga que algunes decisions del col·legiat Ocón Arraiz van ser determinants en el resultat obtingut dissabte a Elx (1-0), però no fa sang de l'actuació arbitral i prefereix assumir les culpes pròpies per explicar la derrota. Un dels capitans de l'equip, Pere Mairata, afirma que en la jugada del gol, que David Sánchez agafés la pilota amb les mans i la posés en moviment sense que l'àrbitre xiulés abans la falta, no és excusa: «Hauríem d'haver estat més atents i no interpretar el que podia passar; és una jugada que determina el resultat però hi ha molt partit per decidir abans.» El central mallorquí apunta a la falta de definició com una de les diferències entre l'Elx i el Nàstic i que explica el desenllaç: «Si disposem de sis o set ocasions, com va passar sobretot en la segona part, les hem d'aprofitar; ells ho van fer.»

Abans de conèixer quin seria el resultat del Salamanca contra el Ponferradina i que el Nàstic quedaria a 3 punts dels llocs de descens, Mairata va explicar que això no havia de condicionar la consigna a seguir, que «és guanyar almenys quatre partits d'aquí al final de temporada per certificar la salvació».

Xisco, lesionat.

A banda de la derrota i de l'expulsió de Rubén, el partit a Elx també va tenir altres conseqüències negatives com ara la lesió de Xisco Campos, que amb un esquinç de primer grau al lligament lateral intern del genoll dret i una meniscopatia, és seriós dubte per jugar a Osca. A més, Delporte i Eloy Gila no es van entrenar ahir pels cops que van rebre dissabte, ni tampoc Gerardo, amb permís del club. Els que sí que ho van fer van ser Rodri i Sergio Díaz, ja recuperats del tot de les seves lesions.

Medina: «No ho havíem parlat»

X.S.

Medina, que va ocupar la porteria els últims minuts al camp de l'Elx per l'expulsió de Rubén, va revelar ahir que el fet que fos ell l'escollit per jugar de porter va ser només una casualitat: «Vaig ser jo però podria haver estat qualsevol altre company; Rubén em va donar el braçal i em vaig posar la seva samarreta, però no és una cosa que haguem parlat mai prèviament.» En la poca estona com a porter, el maresmenc, que mai no havia jugat de porter «més que en algun entrenament per fer una mica de broma», no va tenir gaire feina i ho atribueix al fet que «l'Elx es va dedicar més a perdre temps que a atacar».

Una setmana més fora del descens

X.S.

El Nàstic va veure ahir rebaixat el seu coixí de punts respecte de les posicions de descens a segona B de 4 a 3 punts, ja que el seu immediat perseguidor, el Salamanca, va empatar a casa contra el cuer, el Ponferradina, que no surt de la cua i està 9 punts per sota dels grana. Gràcies a l'empat al Helmántico, el Nàstic s'assegura que faci el que faci la setmana que ve al camp de l'Osca continuarà fora dels llocs de descens. I és que encara que el Salamanca guanyi al camp de Las Palmas i empati a 35 punts amb el Nàstic, els grana tenen el goal average guanyat amb el conjunt castellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)