Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

L'aportació esperada de Tuni (Nàstic)

Oliva confia molt en Tuni per al tram final i avança que debutarà com a titular a Osca

Fins ara només ha disputat 60 minuts, però el tècnic el veu a punt per ser «important»

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«Ja feia setmanes que deia que veia bé Tuni, tot i que vosaltres [els periodistes] no us en refiàveu i pensàveu que en realitat no hi confiava»
«Tuni va venir sense ritme. Contra el Salamanca va jugar massa al límit per agradar. Després, vaig decidir parar-lo i ni tan sols parlar amb ell, perquè els jugadors sempre diuen que estan bé per jugar. A Elx va aparèixer i va sorprendre, però no pas a mi»
«Ens pot aportar moltes coses, serà important. Té molta qualitat i per això el vaig demanar»

Tuni va jugar l'última mitja hora dissabte a Elx i va oferir una bona actuació. Fins ara, al mallorquí se l'ha vist poc des que va arribar al Nàstic en el mercat d'hivern, però la cosa ha de canviar. Joan Carles Oliva va reiterar ahir que confia plenament en Tuni –recorda que és un jugador de gran qualitat i per això el va demanar al gener– i està convençut que farà moltes aportacions importants a l'equip en el tram clau de la temporada. De fet, Oliva es va aventurar a avançar ahir que l'extrem esquerre serà titular dissabte al camp de l'Osca. «S'ha guanyat el dret de ser titular després d'haver-ho passat malament», afirma el tècnic.

Fa dos mesos i mig que Tuni va arribar al Nàstic, però en aquest temps només ha disputat tres partits (60 minuts), i mai com a titular. Oliva admet que el mallorquí va arribar faltat de ritme –va estar molt temps parat al Mallorca per una greu lesió– i que segurament es va precipitar fent-lo jugar contra Las Palmas i el Salamanca, quan feia poc que havia arribat a Tarragona. El va veure ansiós per agradar i poc preparat per aconseguir-ho. És per això que va decidir donar-li temps perquè se centrés a agafar el ritme per tornar a l'equip en condicions. Tuni va estar vuit partits sense jugar –i quedant-se sovint fora de la convocatòria– fins que va reaparèixer a Elx, on va deixar detalls del jugador que ha tingut molts minuts a primera.

Delporte, dubte seriós.

Tuni jugarà a Osca –Oliva es guarda l'opció de desdir-se'n perquè recorda que encara queden dos dies per al partit–, però possiblement el que no podrà fer-ho serà un altre jugador de la mitja punta, Delporte, dubte molt seriós segons Oliva, perquè no es recupera del cop que va rebre a Elx. Ahir només va participar en la primera meitat de l'entrenament i caldrà veure com evoluciona. Xisco Campos, que també es va lesionar a Elx, segurament estarà a punt.

«Tot l'any ens està costant marcar gols»

Oliva admet que el gran problema del Nàstic és la falta de gol, un dèficit que, segons afirma, ha tingut tota la temporada, de manera que no creu que ara als jugadors els pesi aquest fet. «Hem tingut alguna fase en què hem rendibilitzat més les ocasions, però en general sempre ens ha faltat gol», diu Oliva, que no creu que hi hagi ansietat: «L'equip sap què s'està jugant. Sabem que estarem lluitant fins a l'última jornada i que no s'aconseguiran fites abans. Tocarà patir.» Oliva és conscient que el Nàstic ha de guanyar a Osca, «tenint en compte el dèficit de punts dels últims partits i que els rivals que han de visitar Tarragona són forts». Intensitat, encert, mobilitat i ambició són les claus, segons el tècnic, per guanyar al Alcoraz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)