Nàstic

Un nou començament per a Tuni (Nàstic)

«Tornar a jugar és espectacular, ho havia somiat», afirma Tuni

El mallorquí oblida la lesió i afronta el repte de ser, per fi, titular

Antoni Adrover, «Tuni»
JUGADOR DEL NÀSTIC
«Acabo de passar una lesió molt llarga i un any i escaig sense jugar. Tornar a l'equip és espectacular, una cosa que havia somiat fa temps i que s'ha fet esperar»
«Estic content per les sensacions de les últimes setmanes. Veig que entro en l'equip i estic satisfet»

Joan Carles Oliva va avançar dimecres que, si no hi ha cap novetat d'última hora, Tuni serà titular al camp de l'Osca. Si es confirma, serà el debut de l'extrem esquerre mallorquí com a titular aquesta temporada, després de disputar només 60 minuts des que va arribar en el mercat d'hivern. Ahir, el jugador no amagava la seva satisfacció. Tuni va tenir minuts poc després d'arribar, però Oliva el va veure lluny de forma –va estar un any sense jugar per culpa d'una greu lesió al genoll a Mallorca– i va preferir aturar-lo perquè es continués posant a punt. Dissabte, a Elx, li va arribar el moment de tornar –va sortir en la segona meitat– i demà, a Osca, serà titular.

«Tornar a jugar és espectacular, ho havia somiat fa temps», va afirmar ahir Tuni, que admet que ha trigat més del que s'esperava a agafar el nivell òptim de forma. «Ha estat més llarg dels que m'esperava, però ja m'havien advertit que un trencament dels lligaments encreuats del genoll, quan sembla que ja està curat, pot portar més problemes», explica l'exjugador del Mallorca, que està content amb les sensacions que té últimament i, sobretot, amb el fet que el tècnic compti amb ell. Tuni viu aquests dies les sensacions del debutant i, en certa manera, ho afronta com un nou començament. Tot i que està a punt de fer 29 anys, el mallorquí té il·lusió i ambició per aportar moltes coses al Nàstic i demostrar que manté el nivell del futbolista que ha disputat molts minuts a primera amb el Mallorca i que va enlluernar la temporada 2008/09 a l'Hèrcules. Oliva va demanar el seu fitxatge i ara espera que aporti qualitat i experiència en el tram clau de la temporada. «S'ha guanyat el dret de ser titular després d'haver-ho passat malament», va dimecres el tècnic del Nàstic.

«A Elx semblava un nen que comença»

A Elx, Tuni va disputar els primers minuts després de vuit partits sense jugar. «Feia temps que no tenia les sensacions que vaig tenir a Elx, estranyes i bones a la vegada. Les puc comparar amb les que va viure en els debuts a segona i a primera. Semblava un nen petit que comença. Tinc molta il·lusió per fer les coses bé i aportar rendiment a l'equip», va explicar Tuni, que va jugar la mitja hora final del partit i va participar activament en algunes de les accions ofensives dels grana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)