Nàstic

El Nàstic necessita reaccionar a Osca

Ser més eficaços a El Alcoraz, tot un fortí, serà vital per als grana

Tuni sembla que serà titular ipodria ser l'única novetat en l'onze

El Nàstic és conscient que els equips que estan per sota en la taula no sempre fallaran i per això no es pot permetre ensopegar avui al camp de l'Osca si no vol veure's en una situació realment compromesa. Tot i que els grana només han obtingut un dels últims nou punts en joc, el marge amb les posicions de descens és de tres punts i l'objectiu aquesta setmana és mantenir-lo o, si és el cas, ampliar-lo per fer un pas molt important cap a la salvació. Per això estarà també pendent, sobretot, del que faci el Salamanca –el seu immediat perseguidor– a Las Palmas.

El conjunt d'Oliva ja va canviar a Elx la mala imatge que havia ofert al Miniestadi i a Còrdova, però ara el que necessita és obtenir resultats, també a domicili. I és que de l'últim cop que fa més d'un mes des que va puntuar lluny del Nou Estadi, quan va guanyar a Jerez. A més, El Alcoraz no és precisament un camp fàcil. Els d'Onésimo només hi han perdut en un dels últims 14 partits que hi han jugat, contra el Girona, i són l'equip que menys gols ha encaixat (només 11) com a local. De fet, els aragonesos, que amb nou punts més que el Nàstic acaronen la permanència, han deixat la seva porteria a zero en vuit partits a casa. Això posarà encara més a prova la pobra eficàcia de cara a gol dels grana, que només han fet dues dianes en cinc partits.

Al contrari del que va fer la setmana passada, aquest cop Oliva no ha volgut revelar les seves cartes però tot indica, com ja va mig anunciar dimecres, que donarà la titularitat a Tuni. Felipe i Delporte seran els altres homes que a priori jugaran per darrere de Powel, que tot i que continuarà sent la referència en atac tindrà més mobilitat. La resta, si el tècnic continua apostant per Medina com acompanyant de Mairata en l'eix de la defensa, seran els mateixos que la setmana passada, inclòs Rubén Pérez, que ha vist com el comitè li retirava una de les dues grogues que va veure a Elx. La gran absència, per segona setmana consecutiva, serà la de Morán, que continua lesionat, i les novetats, Rubén Navarro, Sergio Díaz i Rodri, que tornen a la convocatòria, en el lloc de Virgili, Mingo i Álex Ortiz. Per la seva banda, Onésimo no podrà disposar del sancionat Echaide ni dels lesionats Rigo, Bauzá i Sastre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)